Αλάσκα: Η στιγμή της συντριβής αεροσκάφους – Έπιασε φωτιά στον αέρα και έπεσε στο έδαφος


Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πόλης Fairbanks στην Αλάσκα

Το σοκαριστικό βίντεο της συντριβής ενός αεροσκάφους στην Αλάσκα δόθηκε στη δημοσιότητα, από τις τοπικές Αρχές. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Fairbanks, ενώ στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος, ένα Douglas C-54 συνετρίβη νοτιοδυτικά του διεθνούς αεροδρομίου του Fairbanks, στις 10 π.μ. περίπου τοπική ώρα, ενώ μετέφερε δύο άτομα, μόλις λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, όταν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ξαφνικά σε αυτό εκδηλώθηκε φωτιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν βρεθεί ακόμα επιζώντες με τις αναφορές να υποστηρίζουν ότι οι επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο. Αμέσως ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν τις μετακινήσεις προς το σημείο της συντριβής.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος δεν έγιναν αμέσως γνωστές, ενώ διεξάγεται έρευνα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Fairbanks δήλωσε στο CBS News ότι αναγνωρίζει «την εν εξελίξει κατάσταση που αφορά τη συντριβή του αεροσκάφους Douglas DC-4 στον ποταμό Τανάνα κοντά στην οδό Κάλενμπεργκ», και πως το αεροδρόμιο συνεργάζεται στενά με τις Αρχές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ