Πού απαγορεύεται σήμερα η κυκλοφορία στο κέντρο – Ταλαιπωρία σε Κηφισό και παραλιακή από δύο τροχαία


Εξαιτίας της τελετής λαμπαδηδρομίας που θα φέρει την Ολυμπιακή Φλόγα, αναμένεται να εφαρμοστούν σήμερα Πέμπτη  (25/4) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να κλείσουν κάποιοι δρόμοι της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παράδοση της Φλόγας, που θα ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και της στάθμευσης αυτών σε συγκεκριμένες περιοχές και οδούς.

Κλειστοί δρόμοι τώρα

Οι απαγορεύσεις θα ισχύουν από τη 00:01 της Πέμπτης έως και τις 22:00 την Παρασκευή. Σε αυτό το διάστημα, θα παραμείνει κλειστή η οδός Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την πλατεία Πλαστήρα έως την οδό Δικαιάρχου.

Οι υπόλοιπες απαγορεύσεις έχουν ως εξής:

Κατά τις ώρες 00:01 έως 22:00 της Παρασκευής 26-4-2024:

  • Ευφορίωνος, καθ΄όλο το μήκος της
  • Πλατεία Καραϊσκάκη (Δισκοβόλος)

τις ώρες 17:00 της Παρασκευής έως το πέρας της εκδήλωσης:

  • Λεωφ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Αρδηττού, καθ΄ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό
  • Ηρώδου Αττικού, καθ΄ όλο το μήκος της

Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία σε Κηφισό και παραλιακή από δύο τροχαία

Από νωρίς ξεκίνησαν την Πέμπτη τα προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους καθώς δύο τροχαία ταλαιπωρούν τους οδηγούς σε Κηφισό και παραλιακή.

Στον Κηφισό το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου στο ύψος της Λένορμαν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνηση και προς Μεταμόρφωση του Ρέντη και προς Πειραιά.

Στην παραλιακή το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της ΕΔΕΜ με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία προς Γλυφάδα από το ύψος του Φλοίσβου και προς Πειραιά από το ύψος της Αλίμου.

Αναλυτικότερα στον Κηφισό στο ρεύμα της καθόδου υπάρχει μποτιλιάρισμα από την Κηφισιά μέχρι το Περιστέρι όπου παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις.

Επίσης προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων καταγράφονται και στο ρεύμα προς Κηφισιά από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να είναι “οπλισμένοι” οι οδηγοί των αυτοκινήτων και στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα από το Χαϊδάρι μέχρι του Σκαραμαγκά.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Αμαρουσίου τα αυυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην παραλιακή της λεωφόρου Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα)και στα δύο ρεύματα όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στον κόμβο με τον Κηφισό, αλλά και στην Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό:

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:

10΄-15΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου,

10΄-15΄ στην έξοδο προς Λαμία.

Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ