ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε τους παίκτες. Παίρνουν… δυνατό πριμ


Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε στο “Μακεδονία Παλλάς” τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, που δίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στο “δικέφαλο του Βορρά”. «Βαρβάτο» πριμ θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την Τούμπα, μετά το θρίαμβο της ομάδας επί του Ολυμπιακού και ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε τους παίκτες του έξω από το “Μακεδονία Παλλάς” προκειμένου να τους δώσει τα συγχαρητήρια του.

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: «Προσπάθησα να βάλω μέσα τον Μαρινάκη»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του! Απ’ τη μεριά του, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων θέλησε να… απαντήσει στις ιαχές των ποδοσφαιριστών, αναφέροντας “Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα και μπράβο σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια”.

Μάλιστα, με γραπτή δήλωσή του, ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε στην ομαλή εξέλιξη και διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

“Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια”, ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να αναφέρουμε ότι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν ένα πολύ “δυνατό” πριμ. Φημολογείται ότι θα είναι ύψους 500.000 ευρώ, δηλαδή ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε τάξει ο Ιβάν Σαββίδης πριν το ντέρμπι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ