Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 25 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 25η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια:

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη στους Ιχθύς δίνουν μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Πέμπτη μπορεί να είναι παραγωγική. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να βγάλετε περισσότερες υποχρεώσεις και μη φορτώνετε το Σαββατοκύριακο. Οι αντιθέσεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι δυσάρεστα. Αντιθέτως μπορεί να μιλάμε και για ουρανοκατέβατη τύχη, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ορθόδρομος Ερμής στον Κριό – Άμεσες συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα

Ο Ερμής στον Κριό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου, συζητήσεις θα γίνουν για ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο έμειναν ανοιχτά. Τολμηρός και άμεσος θα είναι ο τρόπος που θα διατυπωθούν οι απόψεις, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε παρελθοντικά θέματα. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι ιδέες και οι προτάσεις, η επιχειρηματολογία θα είναι δυνατή και θα πείσει, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, απελευθερωμένες, ελκυστικές. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να μιλήσουν ανοιχτά με σαφήνεια, θα ακουστούν αλήθειες που θα οδηγήσουν σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, ο εσωτερικός δυναμισμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες που θα οδηγήσουν σε βελτίωση. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα, όσο πιο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, κάποια συμβάντα ενδεχομένως να φέρουν απρόσμενες ξαφνικές αλλαγές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς, των οικονομικών και της καθημερινότητας σας. Όπως πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα μπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για το Πάσχα που είναι πάντα πολυέξοδο. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική για σας, αλλά θα πρέπει να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο σε θέματα οικονομικά. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ουρανοκατέβατη πρόταση με θετικό πρόσημο και για τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σας στον Σκορπιό και σας καλεί να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μολονότι το τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη μπορεί να σας βρίσκει σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα περάσετε όμορφα. Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα, ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία ή είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά, αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη σας παρέχουν την ευκαιρία να σχηματίσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ενημερώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχετε, να ψάξετε ίσως μια δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους, γνωστούς και παλιότερους συνεργάτες να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά. Φυσικά ακόμη κι αν εργάζεστε έχετε πολλά περιθώρια να βελτιώσετε τη δουλειά σας κάνοντας κάποιες πρακτικές κινήσεις.

Καρκίνος

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για σας και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε θέματα δουλειάς, αρκεί να ξέρετε πώς θα διαχειριστείτε τόσο τον χρόνο όσο και τη διάθεση τη δική σας αλλά και της ομάδας των συνεργατών σας. Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους και να μη διασκεδάζετε και χαίρεστε ταυτόχρονα, αλλά από την άλλη χρειάζονται και όρια στην πλάκα για να καταφέρετε να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε. Όταν σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα βέβαια τότε δυσκολεύετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει ποιος πρέπει να μείνει και ποιος όχι στο πλευρό σας. Οι πιέσεις και οι αναλύσεις δεν βγάζουν πουθενά.

Λέων

Η Πέμπτη είναι μια κάπως πιο συναισθηματική και κουραστική μέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλή όρεξη να κάνετε όσα πρέπει. Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, γιατί κάτι σας δεσμεύει ή σας περιορίζει. Βλέπετε υπάρχει αυτό το τρίγωνο με τον Κρόνο που λειτουργεί κάποιες φορές σαν φρένο. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένεια σας και δεν μπορείτε να χαρείτε εξ ολοκλήρου τη μέρα γιατί έχετε υποχρεώσεις. Ειδικά τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο ζορισμένοι.

Παρθένος

Η Πέμπτη σας βρίσκει σε μια νοσταλγική διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και μάλιστα ίσως κανονίσετε μαζί τους μια έξοδο ή στη χειρότερη μπορείτε να τα πείτε τηλεφωνικά μαζί τους. Ακόμη, αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Γενικά η Πέμπτη είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Σκορπιό που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των οικονομικών, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά κι επιπόλαια με αυτά. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα, τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας, με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση. Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση. Το θέμα δεν είναι να τα έχετε με όλους καλά κι εσείς απλά να συσσωρεύετε θυμό. Έχετε μπροστά σας πολλές ευκαιρίες να κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε ονειρευτεί, γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ό,τι και όποιον δεν αλλάζει.

Τοξότης

Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι πάντα και η δική σας διάθεση η ίδια. Υπάρχουν μέρες που είστε πιο δυναμικοί, πιο φιλόδοξοι και παραγωγικοί και μέρες που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις ή να φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια κι ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι απλώς μέρος της εξέλιξης σας.

Αιγόκερως

Η Πέμπτη φέρνει ένα κύμα εξωστρέφειας σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα αναζητάτε φίλους και παρέα για να κανονίσετε μαζί τους κάποια έξοδο. Πέραν τούτου, η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα και να κλείσετε εκκρεμότητες στον διαθέσιμο χρόνο σας κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μη ζορίζεστε τόσο πολύ, γιατί έτσι χαλάτε μόνοι σας τη διάθεση σας κι αυτό το εκπέμπετε και στους άλλους.

Υδροχόος

Η Πέμπτη έρχεται με πολύ πρακτικό προσανατολισμό, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον τομέα της καριέρας συνδέεται με τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών. Έτσι φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Αν έχετε αρκετές εκκρεμότητες ή έχετε όρεξη να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα καλύτερα να βάλετε στο αθόρυβο το τηλέφωνο και να μην είστε τόσο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να καταφέρετε να δουλέψετε απερίσπαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή σε ό,τι αγαπάτε να κάνετε και σας δίνει χαρά. Όμως σήμερα προσέξτε την αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε ίσως είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτε.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει την Πέμπτη μια μέρα κατάλληλη για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ψάξετε για νέες εικόνες, φρέσκες ιδέες και περιπέτειες. Για άλλους μπορεί η ανάγκη αυτή να εξωτερικεύεται με την επιθυμία ενός ταξιδιού. Αν δεν έχετε τον χρόνο για να φύγετε για ένα γουηκέντ, μπορεί απλά να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην περιοχή που μένετε ή στην πόλη που μένετε. Μπορεί να είναι ένα καινούριο εστιατόριο, μπορεί μια νέα ταινία σε ένα κινηματογράφο ή μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά αν δεν εργάζεστε. Σε κάθε περίπτωση η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μη δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας. Και να το θέλετε θα σας το υπενθυμίσει ο Κρόνος στο ζώδιο σας που σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ