Βασίλης Κασσελάκης: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών»


Όλα όσα δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κασσελάκης. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψήφοι όσων τους υποστήριξαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Την ίδια ώρα, ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra είπε: «Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν “Σπαρτιάτες” πριν από λίγους μήνες».

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε ότι «το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι».

Αμέσως μετά, πρόσθεσε ότι «από κει και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε, τελικά, και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο». Και κατέληξε πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ