Στέλιος Παρλιάρος: «Γλυκιά και πικρή. Κάπως έτσι μπορώ να περιγράψω τη ζωή μου…»


O Στέλιος Παρλιάρος περιγράφει τη ζωή του ως τώρα και αναφέρεται στις γλυκές και πικρές της γεύσεις.

Εξομολογείται, επιπλέον, το πιο συχνό σχόλιο που λαμβάνει από τον κόσμο και ποιος είναι ο δυσκολότερος συνδυασμός για τη δημιουργία ενός γλυκού.

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος συνδυασμός υλικών;

«Ο συνδυασμός της σοκολάτας με τα φρούτα, διότι έχει μεγαλύτε¬ρες απαιτήσεις σε επίπεδο τεχνογνωσίας. Χρειάζεται ισορροπία και σωστή τεχνική για να πετύχεις αυτόν τον συνδυασμό».

Με ποια γεύση θα μπορούσατε να περιγράψετε τη ζωή σας;
«Με τη γεύση μιας καλής σοκολάτας με περιεκτικότητα 70% κακάο, που μου αρέσει πολύ! Γλυκιά και πικρή. Κάπως έτσι μπορώ να περιγράψω τη ζωή μου μέχρι τώρα. Μου πρόσφερε μικρές και μεγάλες χαρές, αλλά και στενοχώριες, όλες ικανές να με κάνουν να αισθάνομαι γεμάτος και πλήρης».

Ποιο είναι το πιο συχνό σχόλιο που ακούτε από τον κόσμο για τις συνταγές σας;

«Ακούω και διαβάζω θετικά σχόλια, ως επί το πλείστον. Ο κόσμος δηλώνει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό για τη δουλειά μου και μου λέει λόγια απερίγραπτα. Είναι πραγματικά συγκινητικό! Ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος ή κάποια μου λέει ότι έφτιαξα το τάδε γλυκό και δεν μου πέτυχε, το εκφράζει με αγάπη και σεβασμό. Κι εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω απλά ότι κάτι πήγε στραβά στην ακολουθία των σταδίων της συνταγής ή στα υλικά της, Συνήθως, στις ερασιτεχνικές προσπάθειες γίνονται κάποιες αυθαιρε¬σίες που απαγορεύονται στη ζαχαροπλαστική, γι» αυτό και κανείς επαγγελματίας δεν μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο», λέει στο MY TV.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ