Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο απολιτίκ λαϊκισμός είναι η νέα “ταυτότητα” του ΣΥΡΙΖΑ


«Η νέα ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απολιτίκ λαϊκισμός, ακριβώς ότι δεν χρειάζεται η Ελλάδα αυτή την εποχή» τόνισε ο πρώην υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος 

“Κάνουμε μια τεράστια καμπάνια για την εγγραφή όλων των Ελλήνων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο και τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές” τόνισε, μιλώντας από το Παρίσι στα “Παραπολιτικά FM” και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος γιατί βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ΈΛληνες που δεν το γνωρίζουν. Εργαζόμαστε για να το μάθουν κι να αξιοποιήσουν τη νέα δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι” προσέθεσε και επισήμανε ότι “θα πρέπει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνουν καμπάνια”.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, χαρακτήρισε άθλια, απαράδεκτη και τραμπούκικη την επίθεση Φλώρου και μίλησε για πρωτοφανή αθλιότητα για το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία μας.

Η ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, σημείωσε και εστίασε στις τελευταίες τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη. “Έχω μείνει έκπληκτος από τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν περνά από το ανθρώπινο μυαλό να μιλά για τη δημόσια υγεία χωρίς γνώση και να λέει πράγματα παράλογα” είπε χαρακτηριστικά.

“Η νέα ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απολιτίκ λαϊκισμός, ακριβώς ότι δεν χρειάζεται η Ελλάδα αυτή την εποχή” τόνισε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Βελόπουλου, να μην πάνε στις εκκλησίες όσοι ψήφισαν τον γάμο των ομοφύλων, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε: “Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η Εκκλησία αγκαλιάζει όλα τα μέλη της, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να πάει στην Εκκλησία και προφανώς όσοι είμαστε χριστιανοί δεν θα πάρουμε άδεια από κανέναν. Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης, όχι του μίσους και των αντιπαραθέσεων”.

Ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο Παρίσι προερχόμενος από το Λονδίνο και θα μιλήσει το απόγευμα σε συγκέντρωση ομογενών ως εκπρόσωπος της Βουλής. Μετά το Πάσχα θα επισκεφτεί τη Γερμανία, όπου θα γίνουν συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ