Ραγδαίες Εξελιξεις – Ανατροπή στην επίθεση Φλώρου: Αυτά κατέθεσε ο αστυνομικός που τον συνέλαβε

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο Κωνσταντίνος Φλώρος
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ανατροπή στην επίθεση Φλώρου μετά την άνανδρη επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Φλώρου μετά την άνανδρη βιαιοπραγία κατά του βουλευτή τγς Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Ακυρώνονται όλα όσα ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκαν πριν την επίθεση από τον Φλώρο.

Ο Φλώρος, από χθες, οπότε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, παραμένει υπό κράτηση στα γραφεία της Κρατικής Ασφαλείας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), μετά την επίθεση στον κ. Γραμμένο.

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κ. Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία, για διάπραξη κακουργήματος και έτσι ο ανεξάρτητος βουλευτής συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tromaktiko.gr από έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Κωνσταντίνο Φλώρο, κατέθεσε ότι υπήρξε καμία εξύβριση από μεριάς του Βασίλη Γραμμένου πριν την επίθεση.

Το ίδιο κατέεθεσε και βουλευτής του κόμματος «Νίκη», ο οποίος βρισκόταν καθ όλη τη διάρκεια στο ενδιάμεσο μεταξύ Ελληνικής Λύσης και Σπαρτιατών.

Ρινική κάκωση ο Βασίλης Γραμμένος

Οι εξετάσεις στο ΓΝΑ και το πόρισμα των γιατρών που εξέτασαν τον Βασίλη Γραμμένο, έδειξαν κάκωση του ρινικού οστού μετά την επίθεση Φλωρου

Αναμένεται η απόφαση κατά του Φλώρου

Ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι, ο ανεξάρτητος – εκλεγμένος με τους Σπαρτιάτες – βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ