Ρωμανός: «Σ’ ένα κανονικό κόμμα ο Βασίλης Κασσελάκης θα είχε διαγραφεί»


Η ανακοίνωση του Νίκου Ρωμανού για τον ξάδελφο του Στέφανου Κασσελάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή Βασίλη Κασσελάκη

Μετά τα όσα έλαβαν στη Βουλή με την πρωτοφανή επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο και το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στους «Σπαρτιάτες» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός προχώρησε σε σχετική δήλωση εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στον ξάδελφο του Στέφανου Κασσελάκη, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Βασίλη Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ρωμανός δήλωσε ότι «χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση. Το ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των Σπαρτιατών. Και όλα αυτά, την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες. Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί. Αλλά ένα κανονικό κόμμα θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές.

»Επίσης, ένα κανονικό κόμμα δεν θα συνέπλεε με τη Χρυσή Αυγή διαχρονικά σε μια σειρά υποθέσεων, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα έβρισκε αίθουσα για να δικαστούν. Δεν θα ψήφιζε νόμους μαζί τους, με τον τότε πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Φίλη να λέει ότι «δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι». Δεν θα συνδιαδήλωναν στις εποχές της πάνω και της κάτω πλατείας, όταν μαζί έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν αλλάζει η βιτρίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει!»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ