Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ από το Αττικόν για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του


Δελτίο τύπου για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου εξέδωσε το νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ενημερώνοντας ότι διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση των συνθηκών νοσηλείας του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής Σπυρίδων Αποστολόπουλος».

Ο Δημήτρης Καλλιάνος, πατέρας του μετεωρολόγου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο Γιάννης Καλλιάνος την Τετάρτη 24 Απριλίου σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε για τον τρόπο που τους αντιμετώπισε το νοσοκομείο, όταν μετέβησαν εκεί, λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του πατέρα του, από το Ακληπιείο Βούλας.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ