Γιάννης Καλλιάνος: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειάς του


Ο Γιάννης Καλλιάνος ξέσπασε δημοσίως για τον τρόπο με τον οποίο οι γιατροί αντιμετώπισαν τον πατέρα του όταν πήγαν στο νοσοκομείο 

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του στην υπόθεση που αφορά τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καλλιάνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Ο κύριος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε την ζωή του.

Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας θα προσχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων».

ΕΔΕ από το Αττικόν

Νωρίτερα ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν Σπυρίδων Αποστολόπουλος, όπου νοσηλευόταν ο Δημήτρης Καλλιάνος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή και ενημερώνοντας ότι διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για τις συνθήκες νοσηλείας του 79χρονου.

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο Διοικητής Σπυρίδων Αποστολόπουλος».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ