Κρίστι Τέρλινγκτον: Πιο σέξι απο ποτέ στα 55 της ποζάρει σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού


Η Κρίστι Τέρλινγκτον, ένα από τα τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’90, εμφανίστηκε πιο σέξι και εκθαμβωτική από ποτέ σε νέο εξώφυλλο περιοδικού.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον ήταν ένα από τα πρώτα «mega supermodel» στον κόσμο της μόδας. Και στα 55 της χρόνια αποδεικνύει οτι διατηρεί την ιδιότητα του σούπερ μόντελ όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ποζάρει στο τελευταίο τεύχος του Harper’s Bazaar. Η αειθαλής καλλονή εμφανίζεται εντυπωσιακή στη νέα φωτογράφιση, στην οποία επιδεικνύει την εμφάνισή της που αψηφά την ηλικία, κάνοντας πολλές εμφανίσεις χωρίς στηθόδεσμο.

Σε μία από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες η Κρίστι εμφανίζεται να δείχνει το έντονο ντεκολτέ της σε μια σαγηνευτική πόζα, ενώ η εικόνα εξωφύλλου την παρουσιάζει λαμπερή και σέξι με ένα ένα καστανόχρωμο κορμάκι από δαντέλα – χωρίς να φοράει τίποτα από κάτω. Το μοντέλο φαίνεται εντυπωσιακό για τη φωτογράφιση, η οποία συνοδεύτηκε από μια συνέντευξη στην οποία συζήτησε για τη δουλειά της ως μοντέλο αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε ο γιος της με φόντο τις γυμνές εικόνες από την εποχή της ακμής της.

Ενώ διατηρεί τη δουλειά της ως μοντέλο, η Κρίστι Τέρλινγκτον είναι αφοσιωμένη στον ρόλο της στο «Every Mother Counts» έναν οργανισμό που εργάζεται για να βελτιώσει την πρόσβαση στη μητρική φροντίδα στη Γουατεμάλα, την Αϊτή, το Μπαγκλαντές, την Τανζανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συζητώντας την προσέγγισή της στο μόντελινγκ αυτές τις μέρες, η Κρίστι είπε: «Μπορώ να είμαι μια μέρα από εδώ κι από εκεί. Αλλά μετά από δύο μέρες, λέω : Φτάνει. Είναι υπερβολικό. Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή [να κάνω το μοντέλο]. Είναι ακόμα ο βιοπορισμός μου».

Έχοντας γίνει διάσημη ως ένα από τα «πρωτότυπα σούπερ μόντελ» της δεκαετίας του ’90, μίλησε για την τρέλα των επιδείξεων για λογαριασμό γιγάντων της μόδας όπως οι Chanel, Versace και Valentino – κατά τη διάρκεια της ακμής της με τη Nαόμι Κάμπελ και την Κλόντια Σίφερ. Η ίδια είπε: «Τα σόου πάντα έμοιαζαν με χάος. Νομίζω ότι εμείς, ως μοντέλα, θα κρατήσουμε λίγη από αυτή την ενέργεια και αυτή την ένταση, καθώς δεν ήταν πάντα ειρηνικό το κλίμα σε πολλούς από αυτούς τους χώρους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κρίστι αποκάλυψε ότι μια γυμνή φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ακμής της κυκλοφόρησε μεταξύ των συμμαθητών του 18χρονου γιου της στο γυμνάσιο όταν παρακολουθούσε έναν από τους αγώνες μπάσκετ του. Ομολόγησε αποκαρδιωτικά ότι «το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να εξαφανιστεί» όταν έμαθε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε εκφοβίσει τον γιο της, Φιν Μπερνς, περνώντας γύρω της τη γυμνή φωτογραφία της από μια παλιά φωτογράφηση.

«Ήμουν έκπληκτη που δεν είχε συμβεί νωρίτερα. Αλλά την ίδια στιγμή, έλεγα, “Αυτό είναι τόσο αγενές!» Η σταρ της πασαρέλας αφηγήθηκε το περιστατικό κατά την πρόσφατη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar, που σηματοδοτεί την 14η συνεργασία της με το περιοδικό.

Η Τέρλινγκτον πόζαρε γυμνή σε μια αξέχαστη φωτογράφιση του 1995 για το περιοδικό Vogue. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Eντ Μπερνς από το 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Γκρέις 20 ετών και τον Φιν, 18 ετών

Στην πρόσφατη συνέντευξη, το supermodel μοιράστηκε ότι ήταν το παιδί της που της πρότεινε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram. «Δεν βλέπω τα σχόλιά . Η κόρη μου μου είπε να το κάνω πριν από μερικά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν [πρέπει να δω τα σχόλια]», είπε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ