Γιάννης Καλλιάνος: «Καλό παράδεισο μπαμπά μου, σου ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα»

Γιάννης Καλλιάνος: Ράκος ο βουλευτής για τον θάνατο του πατέρα του – «Δεν ξέρω που βρίσκομαι, πονάω»
Γιάννης Καλλιάνος: Ράκος ο βουλευτής για τον θάνατο του πατέρα του – «Δεν ξέρω που βρίσκομαι, πονάω»

«Κάποιοι φρόντισαν να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής» γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του

Με μία μακροσκελή, σπαρακτική ανάρτηση ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Στο κείμενό του στο Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του νοσοκομείου και των γιατρών για τις επιλογές τους και τις συνθήκες της νοσηλείας του, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής» και πως «Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους ναμην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ.

Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε ο αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη.

Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου.

Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου».

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου στην υπόθεση της νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ ο διοικητής του ιδρύματος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποίαενημερώνει ότι έχει διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ