«Το Τατουάζ»: Η αρχή του τέλους – Ο Ορφέας συλλαμβάνεται


Εξελίξεις στο «Τατουάζ». 

Η Τατιάνα φτάνει με τη βοήθεια του Σωκράτη στη σύλληψη του πλέον καταζητούμενου προσώπου του Ορφέα. Παράλληλα, η Άννα προσπαθεί να συνέλθει από την τραυματική εμπειρία που έζησε, αλλά σοκάρεται και πάλι όταν διαπιστώνει ότι ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει στο παρελθόν είναι ο παιδικός φίλος του Αλέξανδρου.

Η Άννα ζει με τον φόβο ενός πιθανού βιασμού και προτιμά να πεθάνει παρά να υποκύψει σε κάτι τέτοιο και ο Τόνυ αναγκάζεται να δεχτεί όλους τους όρους της Μαργκώ προκειμένου να πάρει τα χρήματα για τα λύτρα για την απελευθέρωση της. Την επόμενη μέρα, ο Αλέξανδρος ξεκινά για την παράδοση του ποσού, ενώ ο Σέκερης και η ομάδα του βρίσκονται γύρω από το σπίτι της απαγωγής, σε ετοιμότητα να επέμβουν. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένας πυροβολισμός παγώνει το αίμα όλων. Ο Σέκερης βρίσκεται στη δύσκολη θέση να συντονίζει την κατάσταση, αλλά η Άννα κινδυνεύει από το όπλο του αρχηγού των απαγωγέων. Τη λύση δίνει η αποφασιστικότητα του και μια σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή, η οποία σκοτώνει τον απαγωγέα. Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας είναι για την Άννα και τον Αλέξανδρο πολύ φορτισμένες, αφού ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς έληξε αυτή η περιπέτεια που τους συγκλόνισε όλους. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον έναν απαγωγέα, ενώ ο άλλος καταφέρνει να ξεφύγει. Ο Θεοχάρης και η Αμαλία σφίγγουν ξανά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, ενώ η Μαργκώ νιώθει για μια ακόμα φορά κερδισμένη, αφού θα πάρει τα λεφτά της πίσω, έχοντας περάσει και το δικό της απέναντι στον Τόνυ. Στην Αίγινα, ο Ορφέας, πηγαίνει στην ταβέρνα και βρίσκει μόνη της τη Μάρθα. Έξαλλος από θυμό, φτάνει στο σημείο να τραβήξει μαχαίρι εναντίον της γυναίκας που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του.

Η οικογένεια Μελά, ζει ακόμα στον απόηχο της απαγωγής, κι ενώ η μικρή Λήδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα χάρη στη γενναία στάση της Άννας, η ίδια προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να βρει πάλι τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η «Ολγα, ο Στέφανος και η Λήδα επιστρέφουν στα Μετέωρα αλλά εκεί ο Στέφανος με ανησυχία βλέπει την «Ολγα να πίνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα άγχη της. Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα στέλνει μέιλ στον ανώνυμο αποστολέα αποκαλύπτοντας του πως ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του σίριαλ κίλερ και του ζητά να τον κατονομάσει. Ολα δείχνουν πλέον ότι ο κύκλος έχει στενέψει πολύ γύρω από τον Ορφέα και η σύλληψη του είναι ζήτημα ωρών. Αποδέκτης του μηνύματος της Τατιάνας είναι ένα πρόσωπο- έκπληξη, το οποίο φαίνεται πως διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο λόγος γιο τον Σωκράτη ο οποίος αφήνει άφωνη, αλλά και θυμωμένη τον Τατιάνα με τον εαυτό της, που δεν κατάφερε να διαβάσει τα σημάδια που ήταν μπροστά της όλον αυτόν τον καιρό. Τις επόμενες ώρες γράφεται το τέλος για τον Ορφέα και τη δολοφονική του μανία καθώς συλλαμβάνεται. Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει την Μάρθα σε κατατονία.  Σύμφωνα με το «My Tv» Η Τατιάνα αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα. Η Άννα κλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας ήταν αυτός που προσπάθησε τρείς φορές να τη σκοτώσει! Ο δικηγόρος που διαλέγει ο Ορφέας για να τον υπερασπιστεί, σοκάρει τους πάντες. Από την άλλη, η Κασσάνδρα συναντά τον Τόνυ και τα πνεύματα δεν θα αργήσουν να οξυνθούν…

«Το Τατουάζ»: Η αρχή του τέλους – Ο Ορφέας συλλαμβάνεται

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ