«Έλα στη θέση μου»: Η πρόταση γάμου, το διαζύγιο και η… εκδίκηση


Μία πρόταση γάμου συγκλονίζει τους ήρωες της σειράς «Έλα στη θέση μου». 

Την ίδια στιγμή, ένα διαζύγιο βρίσκεται προ των πυλών, ενώ μία δυνατή συμμαχία συνάπτεται με σκοπό την απόλυτη εκδίκηση. Αυτές πρόκειται να είναι οι πιο συνταρακτικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της καθημερινής κωμικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου».

Mπερδεμένα είναι ακόμα μία φορά τα πράγματα στη ζωή του Βλάση, καθώς ύστερα από μία μεγάλη παρεξήγηση είναι αναγκασμένος να ομολογήσει στη Μίκα ότι πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί με τη Φαίη. Το γεγονός αυτό προκαλεί νέους τριγμούς στον γάμο του ζευγαριού, ενώ η κοπέλα του προτείνει τελικά να σώσουν τη σχέση τους, καθώς δεν θέλει να χάσε» τον πόλεμο που έχει κηρύξει με την αντίζηλο της.

Σύμφωνα με το  MyTv, την ίδια στιγμή, το μοντέλο προσπαθεί να αρπάξει την καρέκλα του αντιπροέδρου της SofoExpress. Παράλληλα, όμως, η Φαίη μπαίνει στο στόχαστρο της Φλωρέτας και του Δανού, καθώς και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι πλησιάσει τον Αντρέα προκείμενου να διεκδικήσει μερίδιο στην περιουσία του και μάλιστα το καταφέρει όταν τελικά το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα ο ισχυρός άνδρας να πάρει διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγο του. Έτσι, ζητάει από τη Φλωρέτα να προχωρήσει επειγόντως το ζήτημα του διαζυγίου τους, κι εκείνη με τη σειρά της του κάνει μία πρόταση σχετικά με την περιουσία του, την οποία ο Αντρέας αποδέχεται προκειμένου να απελευθερωθεί από τον γάμο τους.

Λίγο αργότερα, η Φλωρέτα και ο Δαμιανός ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από τη Φαίη, επειδή θέλει να εκμεταλλευτεί τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του αντίστοιχα και αναζητούν τρόπους προκειμένου να την απομακρύνουν από κοντά του. Μάλιστα, λίγο αργότερα, οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες σε μία ολέθρια σύγκρουση. Εν τω μεταξύ, ένας μεγάλος έρωτας οδεύει προς την ολοκλήρωση του για την ακρίβεια, ο Μίμης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη και της ζητάει να γίνει γυναίκα του! Η πρόταση γάμου, όμως, φαίνεται να ξαφνιάζει την κοπέλα, που από τη μία νιώθει έντονα αισθήματα για τον αγαπημένο της, ενώ από την άλλη έχει κάποιες αμφιβολίες. Για τον λόγο αυτόν προσπαθεί να αποφύγει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια απρόσμενη φιλία γεννιέται ανάμεσα στον Μίμη και τη Μίκα. Μάλιστα, η συμπεριφορά της τελευταίας αλλάζει ξανά προς τον Βλάση, αφού του ζητάει να μείνουν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Ο νεαρός κάνει προσπάθειες να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή, την ώρα που ο Μίμης αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη έκπληξη στην Ισμήνη.

«Έλα στη θέση μου»: Η πρόταση γάμου, το διαζύγιο και η… εκδίκηση

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ