Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Οικογενειακή ευτυχία στο σπίτι με το μωράκι τους


Στις 13 Απριλίου η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πέμπτο για τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα.

Λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι μαζί με τη νεογέννητη κόρη του πήρε τον δρόμο για το σπίτι του, με λαχτάρα για να ξεκινήσει τη νέα ζωή του ως οικογένεια.

«Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε». Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Πύρρου Δήμα κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, αποδεικνύοντας με το πλατύ χαμόγελό του πόσο ευτυχισμένος ήταν ξανά, μετά από καιρό.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Η καθημερινότητα με το νεογέννητο!

Ως νέα μαμά, η Αφροδίτη Σκαφίδα γνωρίζει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, αυτόν της μητρότητας που δείχνει να της αρέσει πολύ. Και δίπλα της, πάντα, ο Πύρρος Δήμας που έχει ζήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι άλλες 4 φορές! Αλλά όπως δήλωσε μετά την άφιξη του πέμπτου παιδιού του, είναι σαν να γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ