Eurovision 2024: Αυτή είναι η φαντασμαγορική σκηνή του φετινού διαγωνισμού


Eurovision 2024: Ο επίσημος λογαριασμός του θεσμού στο Twitter αποκάλυψε τον χώρο όπου θα διεξαχθεί η λαμπερή βραδιά.

«Καλησπέρα Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να δείτε… τη σκηνή σας!», αναφέρει η ανάρτηση και όπως φαίνεται η σκηνή φέτος θα είναι σε σχήμα ενός μεγάλου σταυρού.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού, Eurovision θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7 (α ημιτελικός), 9 (β ημιτελικός) και 11 Μαΐου (τελικός). Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μάϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ