Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε: «Του εύχομαι να γίνει δύο φορές πρωθυπουργός αλλά τα εργαλεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική».

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εκτόξευσε ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, αποδοκιμάζοντας τη χρήση του τρίπτυχου «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» που κάνει εκείνος.

Μάλιστα, ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε: «Του εύχομαι να γίνει δύο φορές πρωθυπουργός αλλά τα εργαλεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική».

«Να πάρει πίσω αυτό ο Βελόπουλος αυτό που είπε στο Κοινοβούλιο» ανέφερε ακόμη ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Action24.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι «όποιος προσπαθεί να καπηλευθεί είτε την Εκκλησία, είτε οποιοδήποτε δόγμα θρησκευτικό, είτε εκφράζει το αν θα πάει στην Εκκλησία, το τι πιστεύει, το τι δεν πιστεύει, είναι κάτι που φέρνει, αν θέλετε, στην πολιτική, την καπηλεία της όποιας θρησκείας, του όποιου πιστεύω».

«Αυτά είναι ζητήματα που αφορούν τον κάθε άνθρωπο. Ούτε αν θα πας στην Εκκλησία θα πρέπει να πεις, ούτε αν δεν θα πας» και απάντησε πως «Κακώς το λέει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»; Ακούστε να δείτε, να σας πω γιατί. Το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» είναι το τρίπτυχο της Χούντας και της δεξιάς πολυκατοικίας. Και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας το αντιπαλεύει από τότε που υπάρχει, διότι δίνει άλλο νόημα στην πατρίδα, από αυτό που έδινε η Χούντα των συνταγματαρχών που πούλησε την Κύπρο». «Και το λέω αυτό, γιατί υπήρχανε για αυτό το τρίπτυχο παρατάξεις, οι οποίες παρέδωσαν αγωνιστές πατριώτες στους Γερμανούς, για να πιάσουμε την Ιστορία. Παρέδωσαν οικογένειες κατεστραμμένες για τα πιστεύω τους σε αντίθεση με τη δεξιά πολυκατοικία», όπως σημείωσε ο ίδιος.

«Το ότι υιοθετεί όμως κάποιος που μπορεί να υιοθετήσει ότι είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της Νέας Αριστεράς, οποιουδήποτε προοδευτικού και δημοκρατικού κόμματος το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» σηματοδοτεί άλλα πράγματα και κατά τη γνώμη μου είναι τελείως απορριπτέο» ανέφερε στην ίδια κατεύθυνση ο πρώην Υπουργός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ