Κρήτη: Θλίψη στην κηδεία του 34χρονου που αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από τον Λευκό Πύργο


Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον 34χρονο που έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου, πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Καμηλάρι της Κρήτης στις 11:00.

Ο 34χρονος υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με συγγενείς του. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ενώ πριν από μερικά χρόνια έχασε τη μητέρα του. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε στα κοινωνικά δίκτυα η αδερφή του, Έλενα. «Πήγες να βρεις την μαμά; Αδερφέ μου Ντόντο μου καλό ταξίδι», έγραψε.

Συγκινητικό και το τελευταίο αντίο ξαδέρφου του 34χρονου Αντώνη. «Ένα πολύ αδικημένο παιδί πέθανε. Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο του κρητικού ποδοσφαίρου πριν από 15 χρόνια. Έπαθε τροχαίο ατύχημα και δεν ξανάπαιξε μπάλα. Πέθανε η μητέρα του λίγα χρόνια αργότερα. Ισοπεδώθηκε. Εγώ θα σε θυμάμαι πάντα ως ένα πολύ καλό παιδί που είχες πάντα αγάπη μέσα σου. Σου ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί την τελευταία φορά που μου είπες να πιούμε ένα καφέ, σου είπα δε μπορώ γιατί σχολάω αργά» έγραψε μεταξύ άλλων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ