Αττική Οδός: προσφορά 6 τόνων τροφίμων σε τέσσερα κοινωφελή Ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά


Η άμεση κάλυψη κοινωνικών αναγκών δεν είναι κάτι νέο για την Αττική Οδό.

Η άμεση κάλυψη κοινωνικών αναγκών δεν είναι κάτι νέο για την Αττική Οδό. Μετά από 25 χρόνια δυναμικής λειτουργίας δεν έχει αλλάξει μόνο τον τρόπο μετακίνησης χιλιάδων οδηγών στην Αττική αλλά έχει στοχεύσει σε μία στρατηγική επιχειρηματικής ανάπτυξης με βιώσιμο τρόπο υλοποιώντας κάθε χρόνο ένα πλήθος δραστηριοτήτων με σκοπό την υποστήριξη και τον συνεχή διάλογο με έναν μεγάλο κύκλο διαφορετικών κοινών μέσα στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό προχωράει στην υλοποίηση μιας ακόμη ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο αυτή και είναι η προσφορά 6 τόνων τροφίμων σε 4 ιδρύματα σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Wise Greece. Η Wise Greece φροντίζει ώστε οι 6 τόνοι τροφίμων να αγοραστούν από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και να διανεμηθούν σε τέσσερα κοινωφελή Ιδρύματα που έχουν στο επίκεντρό τους κυρίως παιδιά. Οι ωφελούμενοι Οργανισμοί είναι το ΠΙΚΠΑ Βούλας, το Κέντρο Αγάπης «Φιλική Φωλιά», στην Ελευσίνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στον Πειραιά, και το Ίδρυμα «Παιδική Στέγη». Μέσω της ενέργειας αυτής η Αττική Οδός πέραν της προσφοράς στα Ιδρύματα που έχουν ανάγκη ενισχύει και μικρούς Έλληνες παραγωγούς επιβραβεύοντάς τους για την προσπάθειά τους να διατηρήσουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε υψηλά επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αττική Οδός έχει προχωρήσει στο παρελθόν σε πλήθος παρόμοιων δράσεων όπως: δωρεά εξοπλισμού σε Νοσοκομειακά Ιδρύματα, δωρεές και χορηγίες σε τοπικούς φορείς, Δήμους και ΜΚΟ, ενώ το πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ασφαλή χρήση του δρόμου, σε μικρούς και μεγάλους, έχουν ευαισθητοποιήσει χιλιάδες παιδιά. Και όλα αυτά όχι μόνο στα όρια δραστηριοποίησης του αυτοκινητόδρομου αλλά και πολύ πέρα από αυτά.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aodos.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ