Η Αθηνά Καμπάκογλου μιλά για την κόρη και τον σύζυγό της!


Η Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει την εκπομπή Η αυλή των χρωμάτων στην ΕΡΤ2 και σε συνέντευξή της μιλά για την κόρη της και τον σύζυγό της Χάρη Εμμανουήλ.

Η παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής υποστηρίζει ότι έχει καλό συνοδοιπόρο στη ζωή. ενώ αναφέρει και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της, η οποία ακολουθείο την ηθοποιία, όπως ο πατέρας της.

Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

«Από κάθε άνθρωπο που έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει. Τώρα, αν είχες μια μηχανή του χρόνου και μου τη δάνειζες για λίγο, θα ήθελα να συναντήσω τον Καραϊσκάκη και τον Τσάρλι Τσάπλιν!».

Όταν έχεις καλό συνοδοιπόρο, η ζωή είναι ευκολότερη;

«Το να μοιράζεσαι τις χαρές και τις λύπες με έναν άνθρωπο και η φωτιά στην εστία σου να παραμένει αναμμένη, είναι αστείρευτη πηγή δύναμης. Και δηλώνω ευθαρσώς ότι το να κρατήσεις το σπίτι σου, τη σχέση σου, τη σήμερον ημέρα, είναι μια επαναστατική πράξη, όπως κάποτε ήταν να το διαλύσεις».

Τι συμβουλεύετε την κόρη σας, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της;

«Εύχομαι η γενιά της να δείξει σθένος και να ανατρέψει τη ζοφερή πραγματικότητα. Το θέατρο είναι σπουδαία τέχνη και άκρως απαιτητική. Εύχομαι να έχει τη δύναμη και την τύχη να υπηρετήσει το ελληνικό θέατρο. Αν έχει κάτι να πει, θα το πει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα».

Πώς ξοδεύετε τον ελεύθερο χρόνο σας;

«Κοιμάμαι δίχως αύριο».

Πώς ξορκίζετε κάθε τι αρνητικό στη ζωή σας;

«Με τη φύση, την τέχνη, την πίστη, την αγάπη από φίλους και συνεργάτες. Έχω εκπαιδευτεί μέσα στα χρόνια και προσπαθώ να διατηρώ μια στοιχειώδη ψυχραιμία».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ