ΗΠΑ: Zευγάρι έστειλε κατά λάθος μια γάτα σε πακέτο στην Amazon


H γάτα βρέθηκε μέσα στο κουτί από έναν ξαφνιασμένο υπάλληλο σε αποθήκη της Amazon

Ένα ζευγάρι από την αμερικανική πολιτεία της Γιούτα επέστρεψε μια παραγγελία και κατά λάθος έστειλε τη γάτα του σε μια αποθήκη της Amazon, αναφέρει το Fox News.

Οι ιδιοκτήτες του ζώου δεν αντιλήφθηκαν πώς μπήκε στο κουτί. Το κατοικίδιο επέζησε σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς φαγητό ή νερό, αφού οι ιδιοκτήτες του το έστειλαν κατά λάθος σε ένα κουτί επιστροφής της Amazon.

Το αιλουροειδές, που ονομάζεται Γκαλένα βρέθηκε μέσα στο κουτί από έναν ξαφνιασμένο υπάλληλο σε αποθήκη της Amazon στην Καλιφόρνια στις 17 Απριλίου, έξι ημέρες αφότου εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Γιούτα.

«Στην αρχή δεν το πίστεψα και νόμιζα ότι ήταν φάρσα», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της γάτας, Carrie Clark στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο KSL-TV για τη στιγμή που έμαθε ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο ήταν ζωντανό.

Παρατήρησε για πρώτη φορά ότι η Γκαλένα είχε εξαφανιστεί στις 10 Απριλίου, με αποτέλεσμα να την αναζητήσει μανιωδώς στη γειτονιά.

«Η Γκαλένα είναι ένα τεράστιο συναισθηματικό στήριγμα για μένα και με βοήθησε να ξεπεράσω πολλές προκλήσεις υγείας τα τελευταία έξι χρόνια», εξήγησε η Κλαρκ. «Το άγχος και το στρες που δεν ήξερα τι της συνέβη ήταν βασανιστικό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ