Αυτό το προάστειο έχει τη μεγαλύτερη ηχορύπανση στην Αττική


Αυτό το προάστειο: Δεν θέλεις να ζήσεις εκεί ούτε λεπτό – Εκατοντάδες καταγγελίες στην Αστυνομία, το Δήμο και τα ΜΜΕ καθημερινά

Πλήρης ανομία, μουσική στη διαπασών, εξατμίσεις που σπάνε τζάμια και οι Αρχές… πουθενά.

Η κατάσταση είναι αφόρητη. Τα smartακια, οι “κάγκουρες” με τα πειραγμένα οχήματα και τα ηχεία που ανοίγουν 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή του Μενιδίου, έχουν εξαγριώσει τους κατοίκους, κάποιοι από τους οποίους είναι έτοιμοι να πάρουν το Νόμο στα χέρια τους, όπως μας καταγγέλλουν.

Τι συμβαίνει λοιπόν στο πολύπαθο Μενίδι με τις δεκάδες “κάρτες” κάθε βράδυ στο τηλεφωνικό κέντρο και τα καταγεγραμμένα “Ουδείς, ουδέν” ως απάντηση στις καταγγελίες;

Πάει κάποιος στα σήματα ή απλά καταγράφουν την καταγγελία από… μακριά; Μήπως κάποιοι δεν κάνουν τη δουλειά τους;

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις. Είναι δεκάδες οι καταγγελίες που μας στέλνετε και εκατοντάδες οι κλήσεις στο “100” για διατάραξη από οχήματα, επικίνδυνη οδήγηση, επίδειξη ικανοτήτων με burnout κτλ.

Αυτό το προάστειο έχει τη μεγαλύτερη ηχορύπανση στην Αττική
Αυτό το προάστειο έχει τη μεγαλύτερη ηχορύπανση στην Αττική

Αχαρνές – Το δημαρχείο της ντροπής

Κάθε βράδυ τα ίδια. Στο δημαρχείο της ντροπής, μαζεύονται 10-15 πειραγμένα οχήματα και από τις 8 το βράδυ έως τις 3 τα ξημερώματα, ξεσηκώνουν όλα τα γύρω οικοδομικά τετράγωνα.

Ποιος τους πειράζει; Κανείς…

Ποιος τους ακινητοποιεί; Κανείς…

Ο Δήμαρχος τι κάνει; Υποτίθεται, νοιάζεται για τους Δημότες του. Μήπως σφυρίζει αδιάφορα; λένε κάτοικοι της περιοχής.

Και συνεχίζεται αυτό το βιολί κάθε βράδυ. Μα κάθε βράδυ. Χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Και έρχονται οι καταγγελίες η μια πίσω από την άλλη και τις μαζεύουμε και προσπαθούσε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Τι να πούμε στους πολίτες που δεν μπορούν να κοιμηθούν, στα μωρά που μελανιάζουν από το κλάμα από τις εξατμίσεις των αληταριών που διασχίζουν με τα όσα τις λεωφόρους Φιλαδελφείας, Καραμανλή, Πάρνηθος, Δεκελείας κ.α.;

Πλήρης ανομία από Ρομά με τέρμα τη μουσική στις 4 τα ξημερώματα

Ποιος μίλησε για μέριμνα; Κανείς. Ποιος τινάζεται από το κρεβάτι του; Όλοι, εκτός από τους Τοπικούς Άρχοντες που απλά… δεν ακούνε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ