Πυροβολισμοί στο Μαρούσι: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα – Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών» δήλωσε μάρτυρας

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Ένας άνδρας που τα ξημερώματα της Κυριακής βρισκόταν εντός του νυχτερινού κέντρου όταν έγινε το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

«Δεν μας άφηνε η αστυνομία να βγούμε από το μαγαζί. Μας είχαν όλους μέσα στο μαγαζί γιατί πίστευαν πως το άτομο που πυροβόλησε κρύφτηκε μέσα στο μαγαζί. Μετά από μισή ώρα μας άφησαν να βγούμε ενώ μας περνούσαν από σκάνερ», σημείωσε ο νεαρός άνδρας μιλώντας σε ιστοσελίδα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον, είναι πως υπήρχαν αίματα σε ακτίνα 70 μέτρων γύρω από το μαγαζί: «Είναι περίεργο γιατί χθες το βράδυ μας είπαν για ένα άτομο και μετά μάθαμε το πρωί για δεύτερο άτομο, γιατί είδα αίματα γύρω από το μαγαζί, περίπου 70 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε η δολοφονία».

Οι Αρχές εξετάζουν αν το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα ή στον εξωτερικό χώρο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι επίσης 9 χιλιοστών, πεταμένο σε μία γλάστρα ενώ εκτιμάται ότι ενώ η παρέα διασκέδαζε μέσα και τα δύο άτομα βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Φαίνεται πως ο ένας από τους δύο αποπειράθηκε να τραβήξει όπλο, στη θέα του οποίου ο άλλος άνδρας έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας στον λαιμό τον 21χρονο, ενώ το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας και τον 23χρονο στρατιωτικό.

Ο 21χρονος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο 23χρονος νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ