Τίποτα δεν τα σταματά: 4 ζώδια που έχουν εμμονή με την τελειότητα


Τίποτα δεν τα σταματά: Κάποια ζώδια είναι απλά ασταμάτητα! Έχουν εμμονή με την τελειότητα, θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς και να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους

Δεν χαλαρώνουν, παλεύουν σκληρά, δεν τα παρατούν εύκολα και φυσικά δεν κάνουν παραχωρήσεις. Άλλοι τα αντιπαθούν, άλλοι τα θαυμάζουν, σίγουρα όμως αδιάφορα δεν περνούν.

Μην τα βάζεις με τη «φοβερή» αυτή τετράδα γιατί θα φας τα μούτρα σου! Ας πάμε να δούμε ποια είναι!

ΚΡΙΟΣ – Ανταγωνιστικός μέχρι εξοντώσεως..

Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο με περισσότερη ενεργητικότητα, αλλά και κινητήρια δύναμη για τα αγωνιστεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυλιστεί στα χώματα, να λερωθεί, να παλέψει με θεούς και δαίμονες, αν είναι να κερδίσει ό,τι έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για το άτομό του. Το θάρρος, η μαχητικότητα και το ανταγωνιστικό του πνεύμα είναι ασυναγώνιστα. Μάλιστα, δε θα αναζητήσει βοήθεια, στήριξη, συμμαχίες, αφού εμπιστεύεται τα skills του και πιστεύει ακράδαντα στο «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

Τίποτα δεν τα σταματά: 4 ζώδια που έχουν εμμονή με την τελειότητα
Τίποτα δεν τα σταματά: 4 ζώδια που έχουν εμμονή με την τελειότητα

ΛΕΩΝ – One man show

Είναι γνωστό ότι ο Λέων θέλει όλα τα μάτια στραμμένα πάνω του. Χρειάζεται τη γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα, όμως, δεν είναι από εκείνους που φαντάζονται τιμές και μεγαλεία λίγο πριν τους πάρει ο ύπνος. Προσπαθεί αρκετά για να τα αποκτήσει. Είναι τολμηρός, επίμονος, έχει ξεχωριστή παρουσία και δε διστάζει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα, αφού εύκολα γίνεται το κέντρο της προσοχής. Η επιτυχία θεωρείται δεδομένη, άπαξ και τη βάλει στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Πιο τελειομανής πεθαίνεις

Για μια Παρθένο, όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά και αυτό έχει στο μυαλό της. Είναι οργανωμένη, λογική, παρατηρητική, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά της έτσι, άσκοπα. Το σκεπτικό της είναι «αίτιο και αποτέλεσμα». Το μεγάλο της προσόν όμως είναι ότι δε γίνεται ανταγωνιστική, δε φαίνεται, δε δίνει στόχο. Δουλεύει πολύ, σχολαστικά, αλλά αθόρυβα, οπότε σιγά-σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη και αναρριχάται ιεραρχικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Αποφασισμένος να πετύχει

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Δεν τον νοιάζει πόσο χρόνο θα του πάρει, πόσα θα θυσιάσει, τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Είναι συνειδητοποιημένος και ρεαλιστής, υπομονετικός, ξέρει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται γι’ αυτό δεν παραιτείται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ