ΗΠΑ: Γάτα λαθρεπιβάτης τρύπωσε σε κουτί της Amazon – Επιστράφηκε στην οικογένειά της με δέμα


Γάτα λαθρεπιβάτης ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια σε δέμα που επιστράφηκε

Μια οικογένεια στις ΗΠΑ επανενώθηκε με τη γάτα της, αφού ταχυδρομήθηκε κατά λάθος εκατοντάδες μίλια στην Καλιφόρνια με ένα πακέτο επιστροφής. Η Γκαλειάνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Γιούτα νωρίτερα αυτό το μήνα – προκαλώντας εκτεταμένες έρευνες για την αγαπημένη αγνοούμενη γάτα.

Σώθηκε από έναν εργαζόμενο της Amazon σχεδόν μια εβδομάδα αφότου πήδηξε σε ένα από τα πακέτα της οικογένειας χωρίς να εντοπιστεί. Η γάτα είναι καλά στην υγεία της παρόλο που δεν είχε φαγητό ή νερό για μέρες.

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά, είναι απλώς μέρος της προσωπικότητάς της», είπε η Κάρι Κλαρκ η ιδιοκτήτρια της γάτας, στο KSL TV του NBC, όταν εξήγησε πώς το κατοικίδιο της οικογένειάς της είχε καταλήξει τόσο μακριά από το σπίτι. Η γάτα τελικά σώθηκε από το μεγάλο κουτί, το οποίο περιείχε επίσης ζευγάρια με μπότες εργασίας με ατσάλι, από έναν εργαζόμενο της Amazon που την πήγε στον κτηνίατρο.

Εκεί, σαρώθηκε το μικροτσίπ της γάτας και εμφανίστηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας της κυρίας Κλαρκ. Τότε ο κτηνίατρος κάλεσε για να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Η ιδιοκτήτριά της έκανε λόγο για «την πιο εκπληκτική, τρελή είδηση σε ολόκληρο τον κόσμο». «Δεν την πίστεψα [τον κτηνίατρο] στην αρχή και νόμιζα ότι ήταν φάρσα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Κλαρκ και ο σύζυγός της πέταξαν περισσότερα από 1.000 μίλια στην Καλιφόρνια για να ανακτήσουν το κατοικίδιό τους. «Ήταν μια καταπληκτική επανένωση! Η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στην αγκαλιά μου όταν την κρατούσα ξανά»

Ευτυχώς για τη γάτα, μια από τις κούτες ήταν ανοιχτή, οπότε υπήρχε αέρας για να αναπνεύσει και οι καιρικές συνθήκες σήμαιναν ότι δεν είχε παγώσει ή υπερθερμανθεί. Η κα. Κλαρκ η οποία είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο να μην γνωρίζει τι είχε συμβεί στη Γκαλεάνα, είπε στο KSL TV ότι ενθάρρυνε όλους να κάνουν μικροτσίπ στα κατοικίδιά τους και να «τριπλοτσεκάρουν» τα κουτιά τους στο Amazon.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ