Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 29 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 29η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 ζώδια θα έχουν μια πιο απαιτητική ημέρα

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Δευτέρας σχηματίζοντας διαδοχικά όψεις με τον Ήλιο τις πρωινές ώρες (θετική όψη τριγώνου), εξάγωνο με τον Κρόνο το απόγευμα (θετική όψη) και τετράγωνο με τον Ερμή (δυσαρμονική όψη) το βράδυ. Το πρωί ολοκληρώνεται και η όψη συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου που κυβερνά και θα φέρει θετικότερες εξελίξεις στις σχέσεις, στον έρωτα, αλλά και στα οικονομικά για κάποια ζώδια. Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα με πιθανά χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθηση σύγχυσης και θολούρας. Η όψη αυτή λειτουργεί θετικά για τη διαίσθηση μας, τις πνευματικές μας αναζητήσεις, τις θρησκευτικές μας πρακτικές, αλλά δεν προσφέρεται για πιο τεχνοκρατικές εργασίες και σημαντικές αποφάσεις. Η τέχνη είναι πάντα μια ωραία διέξοδος γι’ αυτή την όψη, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο: Σταθερές σχέσεις

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ομαλά θα εξελιχθούν οι οικονομικές συναλλαγές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, έμφαση θα δοθεί στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να αναλύσουν τα επίμαχα ζητήματα, ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα, δέσμευση και ισορροπία. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις μακροχρόνιες σχέσεις που να έχουν μελλοντικό αντίκτυπο και να πατούν σε σταθερή συναισθηματική βάση. Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις δεν θα είναι παρορμητικές, θα είναι σκεπτόμενες μεθοδικές και όχι ανυπόμονες.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, οι στόχοι ενδεχομένως να μην είναι εφικτοί. Προσοχή στις αντιδράσεις, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, οι αυθόρμητες ενέργειες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε επιπολαιότητες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις. Η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία και αντίδραση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται σήμερα, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Από αύριο που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σας θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο από σήμερα μέχρι τις 23/05 και σας προτρέπει να απολαύσετε κάθε στιγμή στην καθημερινότητα σας, αλλά και να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας σε μια σχέση. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Ξεκινά μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την τσέπη σας.

Ταύρος

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με την απαιτητική όψη συνόδου Άρη-Ποσειδώνα που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη θολούρα σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα και ξεκάθαρα μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή της συνόδου και ιδανικά αύριο. Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 23/05 βοηθώντας ιδιαίτερα στη διάθεση, την εμφάνιση αλλά και τις σχέσεις σας. Και μάλιστα φέτος θα συμπορεύεται με τον Δία στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας περισσότερη τύχη.

Δίδυμοι

Ο Άρης σε κόντρα προς το ζώδιο σας σάς κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Όμως στο ξεκίνημα της ημέρας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό ή θολό στον χώρο της δουλειάς, ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους, ειδικά μετά τις 30/04 που ο Άρης θα έχει μετακινηθεί σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Κριό. Εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή για να κάνετε με πιο δημιουργικό τρόπο τη δουλειά σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς μέχρι τις 23/05 προτεραιότητα. Ερωτικά με αυτή την επιρροή μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αστάθεια ή να πετάτε κάπως στα σύννεφα. Προσέξτε σχέσεις με άτομα τα οποία απλώς μιλάνε πολύ αλλά δεν λένε τίποτε ουσιαστικό.

Καρκίνος

Η Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να κρύβει λίγη ένταση στις σχέσεις σας με τη Σελήνη απέναντι σας. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας, ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Η όψη Άρη-Ποσειδώνα αυξάνει τις τάσεις φυγής κι αν έχετε κανονίσει κάποιο ταξίδι για το Πάσχα δεν θα βλέπετε την ώρα να φύγετε.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας περνά στον Ταύρο και η Αφροδίτη, σε μια πολύ πιο θετική και ενισχυτική προς το ζώδιο σας θέση μέχρι τις 23/05 τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και τα οικονομικά σας.

Λέων

Απαιτητικό το ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας για όλους με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα και για σας αυτή ή όψη μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια ερωτική σχέση ή συνεργασία που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να τη δείτε ξαφνικά να σας κάνει «νερά» ή να σας γεμίζει σύγχυση για το πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον. Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία. Ίσως ένας φίλος σας απογοητεύει με τη συμπεριφορά του και μπορεί να ψυχρανθείτε. Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα και στην πολυέξοδη Μεγάλη Εβδομάδα.

Από το μεσημέρι στον τομέα των επαγγελματικών περνά και η Αφροδίτη. Μέσα στις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 23/05 θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην πορεία των επαγγελματικών σας. Αξιοποιήστε την επιρροή της για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας με ένα ελκυστικό τρόπο και δεν θα αργήσουν να φανούν οι ενδιαφερόμενοι. Φέτος ειδικά που συμπορεύεται και με τον Δία η εύνοια θα είναι πολύ πιο ισχυρή.

Παρθένος

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας στους Ιχθύς και μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου είναι πιθανό να μην έχετε την απαραίτητη ορατότητα για να δείτε ξεκάθαρα τις προθέσεις ενός ατόμου σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη ίσως να βιάζεστε να κάνετε κάτι και να απογοητεύεστε όταν δεν βλέπετε την ανάλογη ανταπόκριση. Όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνετε!

Από το μεσημέρι στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας κάνει να χαλαρώσετε έστω και λίγο από τις πιέσεις της δουλειάς και το μυαλό σας θα τρέχει βέβαια με αυτή τη θέση σε μακρινά ταξίδια. Ο έρωτας με αυτή τη θέση της Αφροδίτης δεν γνωρίζει όρια και σύνορα, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες ακόμη και με άτομα που έχουν διαφορετική καταγωγή και κουλτούρα σε σχέση με σας.

Ζυγός

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με μια όψη που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως σε σχέση με θέματα της δουλειάς ή και της φυσικής σας κατάστασης, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Η σύγχυση στον χώρο της δουλειάς δεν θα λείψει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός επαγγελματικού σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη, η όψη αυτή αφορά και σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να μην κάνετε πειράματα με φάρμακα και ουσίες που δεν σας έχει συνταγογραφήσει ο ειδικός ιατρός επειδή πέτυχε σε κάποιον γνωστό σας και κοιτάξτε μακροπρόθεσμα πώς θα ωφεληθείτε από ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Ταύρο και έρχεται να κάνει τονωτικές ενέσεις στη σεξουαλικότητα σας και να φουντώσει τις ερωτικές σας επιθυμίες. Από την άλλη θα βοηθήσει και στα πρακτικά των οικονομικών. Καθώς μάλιστα θα συμπορευθεί με τον Δία στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 23/05 φαίνεται ότι μπορεί να γίνετε αποδέκτες οικονομικής εύνοιας.

Σκορπιός

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή ειδικά αν δεν έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Για σας, η όψη Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Από σήμερα θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/05 απέναντι σας. Μέχρι τότε θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Επειδή μάλιστα Αφροδίτη και Δίας θα συμπορεύονται απέναντι σας η τύχη στη ζωή σας έρχεται από τους άλλους.

Τοξότης

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν νωρίτερα μες τη χρονιά. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και συναισθηματικά.

Η Αφροδίτη προχωρά στο σταθερό και γήινο ζώδιο του Ταύρου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο το προηγούμενο διάστημα ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν είχατε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Κι επειδή ο συνδυασμός Αφροδίτης-Δία μπορεί να είναι «επικίνδυνος» για τη σιλουέτα σας, προσέξτε ιδιαίτερα με τους πειρασμούς του Πάσχα.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς που δημιουργεί κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά ή να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αν βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια αδιέξοδη συζήτηση καλύτερα κερδίστε χρόνο και επαναλάβετε από αύριο. Από σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο μέσα στον πιο διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας και μέχρι τις 23/05 που θα συμπορεύεται και με τον Δία υπόσχεται να βοηθήσει τόσο τη διάθεση σας όσο και τις ερωτικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η Μεγάλη Δευτέρα είναι απαιτητική μέρα, καθώς έχουμε τη σύνοδο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα θολό τοπίο και αρκετή σύγχυση ειδικά σε θέματα που αφορούν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχείστε και να κάνετε υπομονή, να κερδίσετε χρόνο, να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο.

Από σήμερα περνά στον Ταύρο η Αφροδίτη και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιθανώς να γίνει και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας. Σε κάθε περίπτωση Αφροδίτη και Δίας στον Ταύρο σε μια αγαστή συμμαχία θα βοηθήσουν να αναθερμάνετε οικογενειακές σχέσεις ή να βρείτε λύσεις σε θέματα ακινήτων.

Ιχθύες

Η Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά με κάποια αίσθηση σύγχυσης, καθώς Άρης και Ποσειδώνας συναντώνται σε όψη συνόδου στο ζώδιο σας και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας περίεργης κατάστασης. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να βιώνετε μεγαλύτερη θολούρα για το μέλλον σας και να μη γνωρίζετε ακριβώς τι δράση πρέπει να αναλάβετε. Είναι πιθανόν να είστε απογοητευμένοι από κάποια σχέση ή συνεργασία, ή μπορεί να τρέφατε φρούδες ελπίδες στο παρελθόν και τώρα να βλέπετε ότι διαψεύδονται. Ακόμη μπορεί να νιώθετε αφηρημένοι ή χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που σας προβληματίζει. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά από αύριο που ο Άρης θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας τα πράγματα θα ελαφρύνουν. Από σήμερα προχωρά στον τομέα της επικοινωνίας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι τις 23/05 υπόσχεται να βελτιώσει τη διάθεση σας, να προσδώσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια στις επαφές σας και να σας ανοίξει την όρεξη για βόλτες, εκδρομές και ταξίδια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ