Σκιάθος: Το μήνυμα της αδερφής του 17χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Την Μεγάλη Τρίτη η κηδεία του


«Γιαννάκο μου πονάει η ψυχή μας» έγραψε η αδερφή του 17χρονου που έφυγε από τη ζωή στην Σκιάθο

Η κηδεία του 17χρονου Γιάννη που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Σκιάθου, μετά από τροχαίο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη στο νησί των Σποράδων.

Η αδελφή του, προκάλεσε ρήγος συγκίνησης με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με ένα βίντοε για να αποχαιρετίσει τον άτυχο 17χρονο.

«Πάνε τρεις ημέρες που δεν ήρθες σπίτι. Γιαννάκο μου πονάει η ψυχή μας, η μαμά σε περιμένει, δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Για εμάς θα είσαι ανοιχτή πληγή πάντα. Έχω στεγνώσει από δάκρυα, το ξέρω ότι εσύ μου δίνεις δύναμη. Καρδιά μου ΣΕ ΑΓΑΠΏ» έγραψε η αδερφή του 17χρονου στην ανάρτησή της την Κυριακή.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε με ταχύτητα σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, μεταφέρθηκε περίπου στις 11.50 το βράδυ από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ