Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κάντζα και Κατεχάκη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας


Οι εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς κατά τη διάρκεια που θα είναι σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός από σήμερα το βράδυ, 29/4. Ειδικότερα, θα είναι κλειστές η έξοδος Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και η έξοδος Κατεχάκη (Κόμβος Υ1) στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 29/4/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 30/04/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό την Κάντζα, μπορούν είτε να εξέλθουν στην έξοδο Παιανίας – Σπάτων (Κόμβος 18) είτε να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν στον Κόμβο Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κινηθούν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο για να εξέλθουν προς Κάντζα στον Κόμβο 17.

Επίσης κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 29/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 30/04/2024, η έξοδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς την Λ. Κατεχάκη (Κόμβος Υ1), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Αλίμου – Καρέα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Καισαριανή από όπου θα αναστρέψουν και θα κινηθούν μέσω της Λ. Αλίμου – Κατεχάκη προς Αθήνα – Κέντρο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ