Μυλοπόταμος: 41χρονος κατήγγειλε δολοφονική ενέδρα από 4 δράστες


Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Ενέδρα από 4 άτομα κατήγγειλε στις Αρχές ότι δέχθηκε ένας 41χρονος άνδρας το περασμένο (28/4) βράδυ την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 41χρονος κατήγγειλε ότι οι τέσσερις δράστες, τους δύο από τους οποίους γνώριζε, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στήνοντάς του ενέδρα. Οι δράστες στη συνέχεια επιτέθηκαν αρχικά στο όχημα με πέτρες προκαλώντας υλικές ζημιές ενώ ακολούθως τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε τους δύο, έναν 48χρονο κι έναν 49χρονο, ενώ τους άλλους δύο δεν τους γνώριζε, όπως είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Το θύμα της επίθεσης με τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πίσω από το περιστατικό φαίνεται πως βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών με την αστυνομία να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ