Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 30η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Οι βραδινές ώρες είναι κάπως πιο ζόρικες

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη να κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που αγαπά αλλά και κυβερνά γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό, χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 09/06 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Μεγάλη Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία το πρωί, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς τις απογευματινές ώρες. Οι θετικές όψεις της Σελήνης μέχρι και το απόγευμα μας χαρίζουν αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα. Το απόγευμα η Σελήνη χωρίς να μπει καν σε φάση κενής πορείας μπαίνει κατευθείαν στον Υδροχόο στις 18:19. Οι βραδινές ώρες είναι κάπως πιο ζόρικες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μας κάνουν να νιώθουμε λίγο μελαγχολικοί ή να έχουμε δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος του Άρη στον Κριό: Αποφασιστικότητα, δυναμικές επιδιώξεις

Ο Άρης κάνει την εμφάνιση του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 9 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ορμητικότητα, ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, στόχος θα είναι να υπερισχύσουν, να καθοδηγήσουν και να βγουν μπροστά από τα γεγονότα.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά και προσγειωμένα, προσοχή στον δείκτη ριψοκινδυνότητας. Ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση για προσεγγίσεις που ενδεχομένως να γίνουν με τρόπο ασυνήθιστα τολμηρό. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα στρώσουν τον δρόμο για έναρξη νέας σχέσης.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση αρκεί η επιχειρηματολογία να είναι εύστοχη. Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις συλλογικές δραστηριότητες, δεν θα λείψουν ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ανοίγματα θα υπάρξουν για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα φέρνει εκπλήξεις και ενθουσιασμούς, ανανεώνονται οι σχέσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις και στις χειριστικές συμπεριφορές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Και να που έφτασε η μέρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, εξέρχεται από το πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πήρε θέση από τον Μάρτιο ακόμα τους Ιχθύς. Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή λοιπόν να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06 και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Απλά μερικές φορές ο καφές πειράζει… και δημιουργεί και νευρικότητα. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας. Από σήμερα θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο… βιαστικοί και παρορμητικοί.

Ταύρος

Από τις 23 Μαρτίου που ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του στους Ιχθύς πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν. Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Από σήμερα ο Άρης θα πάρει θέση στον Κριό και μέσα στον επόμενο ενάμισι μήνα θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού, ώστε τον Ιούνιο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο. Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει έντονη μυστική δράση, παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά είναι ιδανική για να κάνετε μια προετοιμασία πάνω σε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Από τις 23/03 μέχρι τώρα που ο Άρης βρισκόταν στους Ιχθύς σας παίδεψε αρκετά είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα του σπιτιού. Κυρίως όμως μπορεί να σας κούρασε με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας που αυξάνονταν και πληθύνονταν μέρα με τη μέρα. Πλέον από σήμερα θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιο σας καθώς περνά στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Από τη νέα του θέση σάς καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στη ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας. Θα πρέπει να βρείτε λοιπόν τους κατάλληλους συνεργάτες, τη σωστή ομάδα ή τους ειδικούς εκείνους που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας είτε αυτά αναφέρονται σε προσωπικούς στόχους είτε σε επαγγελματικούς. Θα είστε πιο κοινωνικοί επίσης και πιο πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Πολύ διαφορετική η εικόνα της σημερινής μέρας καθώς ο Άρης προχωρά στο πύρινο και δυναμικό ζώδιο του Κριού. Όλη η ενέργεια και ο ενθουσιασμός από δω και κάτω στρέφεται στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί δρομολογούνται περισσότερες εξελίξεις. Μέρα με τη μέρα θα γίνεστε όλο και πιο φιλόδοξοι, όλο και πιο διεκδικητικοί, αλλά και πιο νευρικοί και ανυπόμονοι όταν τα πράγματα δεν φέρνουν τις εξελίξεις που προσδοκάτε ή τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Ο Άρης προχωρά σε ένα πιο δυναμικό σημείο στο ωροσκόπιο σας, στο Μεσουράνημα, στον τομέα της καριέρας και μέχρι τις 09/06 το μότο του είναι «κάντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβώ»! Είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά σε επαγγελματικό επίπεδο, να σημειώσετε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και περισσότερες ευθύνες. Οι προσπάθειες σας μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά για το επαγγελματικό σας στάτους. Αρκεί πριν πείτε το «ναι» σε όποια πρόταση προκύψει να είστε αποφασισμένοι ότι δεν θα υπάρχουν πολυτέλειες ξεκούρασης.

Λέων

Ο Άρης μετακινείται στον φιλικό σας Κριό από σήμερα και μέχρι τις 09/06 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας είτε αυτά αφορούν σπουδές, νέες επαγγελματικές ασχολίες και πλάνα, είτε ακόμη και την ανάγκη σας να κινηθείτε λίγο περισσότερο έξω, να γνωρίσετε ή να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να περπατήσετε ή να αθληθείτε στη φύση, να αλλάξετε παραστάσεις, να βάλετε σε εφαρμογή μια καλή ιδέα που έχετε. Από δω και κάτω ξυπνά μέσα σας το μικρόβιο της περιπέτειας, του ταξιδιού. Είναι μια καλή στιγμή για σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια της δουλειάς ή και των σπουδών και να αναλάβετε δράση, πρωτοβουλίες, πιθανώς να πάρετε και κάποιο υπολογισμένο ρίσκο. Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές για το ζώδιο σας αν έχετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που χρειάζεστε την εύνοια των άλλων μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Παρθένος

Από σήμερα σταματά η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί με τον Άρη απέναντι σας στους Ιχθύς από τις 23/03 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Άρης προχωρά στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Το επόμενο διάστημα πολλή από την ενέργεια σας θα ξοδευτεί για να διαμορφώσετε πιο ασφαλείς συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις αλλά και οι εμμονές. Σημαντικό επίσης με αυτή την πορεία του Άρη μέχρι τις 09/06 είναι να προσέχετε και θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα σήμερα λειτουργεί ενισχυτικά για το ζώδιο σας και μπορεί να σας ωφελήσει σε μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός

Διανύουμε μια καυτή εβδομάδα όχι μόνο από άποψη θερμοκρασιών αλλά και πλανητικών παιχνιδιών. Σήμερα έχουμε μια ακόμη πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης απομακρύνεται από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και το γάμο. Από δω και κάτω και μέχρι τις 09/06 ξεκινά ένα πιο πιεστικό διάστημα με τους άλλους στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα κι ένα διάστημα που οι άλλοι θα καθορίσουν το πλαίσιο της σχέσης ή της συνεργασίας που θα έχετε μαζί τους. Δεν είναι η στιγμή που έχετε εσείς το μαχαίρι στο χέρι και ανάλογα με τις επιθυμίες σας κόβετε. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων και να διαμορφώσετε τη δράση σας. Σαφώς οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο εντατικοί, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και τα θέματα της υγείας σας.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης περνά στον Κριό κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες πολύ πιο σημαντικές για τον ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε! Ο Άρης στον Κριό βάζει φωτιά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σε αυτόν της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τις 09/06 να αξιοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά να κάνετε και πιο αποδοτική τη δουλειά σας ακόμη κι αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερκόπωση και οι γκρίνιες με συνεργάτες στη δουλειά. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή μπορεί να ψάξετε πιο έντονα τις προοπτικές σας επαγγελματικά.

Τοξότης

Κι από δω και κάτω η εβδομάδα γίνεται καλύτερη καθώς απομακρύνεται από τους Ιχθύς ο Άρης που ήταν από τις 23 Μαρτίου σε αυτή τη θέση και σας πίεσε αρκετά σε πολλά επίπεδα. Κάποιοι μπορεί να είχατε χωροταξικές αλλαγές, άλλοι αλλαγές σε επίπεδο δουλειάς, άλλοι πιθανώς είχατε προβλήματα στην οικογένεια ή και μεγαλύτερα άγχη και ψυχική κόπωση. Όπως και να έχει, μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος φτάνει σήμερα στο τέλος της και ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο που του πάει και σας πάει! Από τη θέση του αυτή σας προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί και σε ό,τι κάνετε να βάζετε ενθουσιασμό, πάθος και έμπνευση ακόμη κι αν δεν είστε καλλιτέχνες. Δεν έχει σημασία τι θα φτιάξετε. Μπορεί να είναι μια περίτεχνη συνταγή, μια κατασκευή, ένα παιχνίδι, οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε παιδιά! Από δω και κάτω η καρδιά σας θα χτυπά σε πιο γρήγορους ρυθμούς και η ερωτική σας ζωή θα ζωντανέψει.

Αιγόκερως

Η Μεγάλη Τρίτη είναι από τις μέρες που ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε πιο έντονη προσπάθεια σε ό,τι κάνετε για να έχετε αποτέλεσμα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της. Σήμερα όμως συμβαίνει και κάτι άλλο το οποίο στην πορεία αναμένεται να σας ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Κριό που δημιουργεί απαιτήσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανώς σας βάζει και σε σκέψεις για αλλαγές. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον σπιτιού ή δουλειάς. Από δω και κάτω δεν πρέπει να σπαταλάτε χωρίς ουσιαστικό λόγο την ενέργεια σας γιατί θα την χρειαστείτε στην πορεία. Ο Άρης στον Κριό αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, ενώ σας ζορίζει και σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 09/06, που ορίζεται από το ταξίδι του στον Κριό, θα είναι απαιτητικό και κουραστικό, από την άλλη όμως παραγωγικό. Σε αυτό το διάστημα καλά θα κάνετε να προσέχετε και θέματα υγείας.

Υδροχόος

Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο παρέμεινε από τις 23/03, και η είσοδος του σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Κριό. Ο Κριός για σας συμβολίζει τον τομέα της επικοινωνίας, της έκφρασης των σκέψεων σας είτε προφορικά είτε γραπτά, των σπουδών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, αλλά και των ανθρώπων που αποτελούν το στενό σας περιβάλλον, των συγγενών, αλλά ακόμη και της γειτονιάς που μένετε. Με κάποιο τρόπο θα θελήσετε να αναλάβετε ένα πιο ενεργό ρόλο και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Κάποιοι ίσως υπογράψετε ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία, ενώ μπορεί να πλασάρετε πιο θετικά τον εαυτό σας στους άλλους που επιθυμούν να σας δώσουν δουλειά ή να αξιοποιήσουν τα ταλέντα σας. Θα είστε ακόμη πιο ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μέχρι τις 09/06 που θα παραμείνει ο Άρης στον Κριό μπορεί να ταξιδέψετε και περισσότερο.

Ιχθύες

Η Σελήνη θα μοιραστεί τη Μεγάλη Τρίτη ανάμεσα στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο και δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το ένστικτο σας και να απλοποιήσετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πλάνα σας για να βολέψετε άλλους. Δεν χρειάζεται επίσης να πάρετε προσωπικά τις απόψεις και τις σκέψεις των άλλων. Από σήμερα φεύγει από το ζώδιο σας κι ο Άρης που σας ταλαιπώρησε με αρκετό άγχος και τρέξιμο από τις 23/03. Πλέον περνά στον Κριό κι από δω και κάτω θα σας απασχολήσουν περισσότερα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Θα ψαχτείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ενώ θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας με κάθε τρόπο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε και στις αυξημένες ανάγκες σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ