Λύθηκε το μυστήριο: Δείτε ποιοι είναι οι ξανθοί δίδυμοι που εμφανίζονται παντού στα Grammy

Η ερώτηση που πλανάται για τη λαμπερή βραδιά των Grammy είναι: «Ποιοι είναι οι ξανθοί δίδυμοι;» – Λύθηκε όμως το μυστήριο – Δείτε ποιοι είναι

Κάθε τελετή απονομής βραβείων με κόκκινο χαλί κρύβει ένα μυστήριο προς επίλυση, όπως ακριβώς και η βραδιά απονομής των Grammy 2019.

Η ερώτηση που πλανάται για τη λαμπερή βραδιά στο Staples Arena, στο Λος ‘Αντζελες των ΗΠΑ είναι: «Ποιοι είναι οι ξανθοί δίδυμοι;».

Η ταυτότητά των ξανθών διδύμων αποτέλεσε έναν αινιγματικό γρίφο, ο οποίος έπρεπε να λυθεί.

Όπως το έθεσε ένας χρήστης Twitter: «Ποια είναι αυτά τα λευκά σαν φαντάσματα αγόρια με γκρίζα μαλλιά που βλέπω σε κάθε στιγμιότυπο;». Άλλοι χρήστες στα social media ήθελαν να μάθουν ποιο ήταν το παγερό δίδυμο που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του κοινού της 61ης τελετής απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, αναφέρει το The Cut.

Ποιοι ήταν; Γιατί τα μαλλιά τους ήταν γκρι; Τι συμβαίνει με τις εμφανίσεις τους; Σίγουρα μου λέτε ότι δεν είναι οι Chainsmokers; Τέτοιες ερωτήσεις έχουν τεθεί από τους χρήστες των social media.

Οι Chainsmokers, το αμερικανικό δίδυμο παραγωγών/DJ δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy φέτος.

Οι δίδυμοι – «μυστήριο» είναι τελικά ένα μουσικό ντουέτο, γνωστοί ως Grey. Οι Grey ήταν υποψήφιοι για δύο βραβεία στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς ως δημιουργοί μαζί με τους Zedd και Maren Morris του «The Middle».

Τα πραγματικά τους ονόματα είναι Kyle και Michael Trewartha. Ένα άλλο μυστήριο λύθηκε…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here