Βεντέτα «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο – Ήθελαν νεκρό τον 23χρονο


Βεντέτα «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου «γάζωσαν» με καλάσνικοφ το αυτοκίνητο ενός 23χρονου.

Ο νεαρός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τραύμα στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα Creta24, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα του επεισοδίου υπήρχαν δύο οχήματα από την κάθε πλευρά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε ανταλλαγή πυρών. Επίσης, στο αιματηρό αυτό επεισόδιο φέρεται να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο ή τρεις. Από την Αστυνομία εξετάζεται εάν το περιστατικό αυτό σχετίζεται με αντίστοιχο επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα χρόνο στην ευρύτερη περιοχή.

Στο Τσιφούτ Καστέλλι επικρατεί αναβρασμός, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ