Μανικιούρ και ζώδια – Αυτό ταιριάζει σε εσένα


Μανικιούρ και ζώδια: Η επιλογή χρώματος για το μανικιούρ σας, πολλές φορές μπορεί να σας βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις

Τόσες πολλές επιλογές. Τόσα πολλά vibes. Τόσες πολλές τάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τι θα λέγατε να αφήσετε τον γενέθλιο χάρτη σας να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή;

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): Μεταλλικό ασημί

Ο Κρόνος περνά σε ένα νέο αστρολογικό ζώδιο κάθε δύο με τρία χρόνια, και φέτος εισέρχεται στους Ιχθείς. «Τα ζώδια του νερού εισέρχονται σε μια περίοδο ωριμότητας και αναβαθμίζονται», λέει στο Bustle η Coco Mocoe, αναγνώστρια καρτών ταρώ και προγνώστρια τάσεων. «Το ασήμι θα τους υπενθυμίσει την αξία τους και η λάμψη του είναι μια υπενθύμιση για να διασκεδάσουν και να αφήσουν τον εαυτό τους να λάμψει με όλους τους τρόπους που έχουν εγγενώς τα ζώδια του νερού».

Μανικιούρ και ζώδια - Αυτό ταιριάζει σε εσένα
Μανικιούρ και ζώδια – Αυτό ταιριάζει σε εσένα

Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες): Μοβ της Λεβάντας

Αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, οι πιθανότητες να έχεις περάσει δύσκολους μήνες και να έχεις νιώσει σαν να έχεις καταρρεύσει, είναι πολλές. Με τον Δία να επιστρέφει φέτος στον Κριό, η τύχη είναι και πάλι με το μέρος σας και θα νιώσετε έτοιμοι να ξαναχτίσετε τη ζωή σας, λέει η Coco Mocoe. «Αλλά αντί για την τυπική ενέργεια της φωτιάς που πάντα φέρνεις, θα θέλεις να ηρεμήσεις και να αφήσεις τους ανθρώπους και τις ευκαιρίες να έρθουν σε σένα», προσθέτει.

«Το μοβ της λεβάντας είναι το καλύτερο χρώμα βερνικιού νυχιών για να θυμίζει ακριβώς αυτό. Οι γήινοι τόνοι αυτής της απόχρωσης του μοβ θα σας υπενθυμίσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι καθώς τα σπουδαία πράγματα θα σας έρχονται με φόρα».

Γήινα ζώδια (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως): Μπεζ της Σαμπάνιας

Για τα ζώδια της γης, η Coco Mocoe επέλεξε το μπεζ της σαμπάνιας, το οποίο συμβολίζει ότι τα ζώδια της γης έχουν έναν κενό καμβά φέτος. «Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να ζωγραφίσουν την εικόνα που θέλουν», εξηγεί. «Το μπεζ είναι, επίσης, μια αναφορά στη σπαζοκεφαλιά των ζωδίων της γης».

Ζώδια του αέρα (Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός): Μοβ- λιλά σκούρο

Καθώς έκλεισε το 2022, μπορεί να αισθανθήκατε ότι η ζωή σας μπήκε σε παύση, αν είστε ζώδιο του αέρα. Ευτυχώς, τα πράγματα θα είναι σε πλήρη εξέλιξη το 2023, καθώς ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 20 χρόνια, λέει η Coco Mocoe. «Αυτό θα μας βοηθήσει, ειδικά τα ζώδια του αέρα, να φέρουμε στο προσκήνιο πράγματα που νιώθαμε ότι είχαν παραβλεφθεί ή ήταν σε παύση στο παρελθόν», εξηγεί.

Επειδή ο Πλούτωνας έχει πινελιές του καστανού χρώματος, η Coco Mocoe συνιστά να φορέσετε αυτή την απόχρωση στα νύχια σας για να αναπαραστήσετε την ισχυρή ενέργεια που έχουν τα ζώδια του αέρα που προχωρούν μέσα στο έτος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ