Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Μ. Πέμπτη, 2 Μάϊου

Πώς ζει κάθε ζώδιο την Άνοιξη
Πώς ζει κάθε ζώδιο την Άνοιξη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 2η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κι από τη μια μας δίνει έμπνευση, διάθεση επικοινωνίας και όρεξη για βόλτες και επαφές με τους άλλους στην καθημερινότητα μας κι από την άλλη τα δυο τετράγωνα που σχηματίζει στη διάρκεια της μέρας αρχικά με τον Ουρανό και στην πορεία με τον Δία δημιουργούν μεγαλύτερη νευρικότητα, απρόοπτα, τάση να έχουμε το ανικανοποίητο και να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα μέσα στη μέρα. Οι σκέψεις μας θα τρέχουν και η ενέργεια μας θα είναι διάσπαρτη με αποτέλεσμα να μη μπορούμε εύκολα να συγκεντρωθούμε μόνο σε μια δουλειά. Βέβαια οι τυχεροί που δεν εργάζονται σήμερα δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτές τις επιρροές αλλά όσοι βιάζεστε να τελειώνετε με δουλειές και υποχρεώσεις προσπαθήστε λίγο παραπάνω να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αποσπάται η προσοχή σας σε πολλά και διάφορα. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, υπενθυμίζοντας μας ότι οι ουσιαστικές αλλαγές δεν συμβαίνουν σε μια στιγμή ούτε από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία να καταφέρουμε να μεταμορφωθούμε σε αυτό που ονειρευόμαστε να είμαστε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο: Εσωτερική αναζήτηση

Ο Πλούτωνας εισέρχεται ανάδρομος στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Οκτωβρίου του 2024, τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκέντρωση, εσωτερική αναζήτηση, ευρηματικότητα, ανάγκη για ανεξαρτησία και απεγκλωβισμό. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητα συμπλέγματα και έντονες εσωτερικές ανησυχίες, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν αλλοπρόσαλλες τις συμπεριφορές.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να κάνουμε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και τι πρέπει να αποβάλουμε οριστικά από τη σκέψη μας για να ισορροπήσουμε συναισθηματικά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση, προσοχή στις υπερβολές και στις χειριστικές συμπεριφορές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της τους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, διαίσθηση, φαντασία, ονειροπόληση. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα κατάματα, ενδεχομένως να βρουν διέξοδο σε νοητούς κόσμους, προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες, προσοχή στις επιπολαιότητες, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα και να πατούν στα πραγματικά δεδομένα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές, θα εκδηλωθεί ανάγκη να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, η ανυπομονησία ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκινά από σήμερα στο ίδιο ζώδιο στρέφουν την προσοχή σας στους φίλους, τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο αλλά και στους στόχους σας. Φέτος ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και κατόπιν θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον τομέα της καριέρας μέχρι τις 11/10. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του στον Υδροχόο έχετε να σκεφτείτε θέματα που αφορούν είτε τους ανθρώπους που θεωρείτε φίλους σας είτε τους συνεργάτες ή τις όποιες ομάδες ανθρώπων συμμετέχετε ή ηγείστε αλλά και τους αληθινούς σας στόχους. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνετε τα αναθεωρήσεις σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε πρέπει να βγουν από το κάδρο της ζωής σας ώστε να μπουν άλλοι πιο υποστηρικτικοί. Από την άλλη ίσως ένας επαγγελματικός στόχος σας να θέλει τροποποιήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ή να προχωρήσετε σε κάτι άλλο χωρίς να χάνετε περαιτέρω χρόνο.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο σας βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών σας προτρέπει να επαναξιολογήσετε τους σημαντικούς επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι η στιγμή να δείτε αν η δουλειά σας, πέραν του βιοπορισμού σας προσφέρει βαθιά ικανοποίηση ή απλώς αποτελεί πλέον άλλη μια βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Καθώς εκπροσωπείτε το πιο σταθερό από τα ζώδια πολλές φορές μπερδεύετε την σταθερότητα με την ευτυχία. Από την άλλη ίσως συνειδητοποιείτε τώρα ότι το να επιτύχετε σε ένα επαγγελματικό στόχο είναι αρκετά πιο σύνθετο σε σχέση με το πως το φανταζόσασταν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε ταξίδια, επαφές και επικοινωνία. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει ένα ταξιδάκι για το Πάσχα μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις πάντα φτιάχνει τα κέφια σας. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ η ανάδρομη πορεία του στη συνέχεια θα συνεχιστεί στον Αιγόκερω. Μέχρι τον Σεπτέμβριο καλείστε να αναθεωρήσετε τις ίδιες σας τις ιδέες, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, «πιστεύω» και να δείτε τι αξίζει να διατηρήσετε και τι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε με τους άλλους. Ακόμη θα δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο πράγματα που ξεκινήσατε είτε αφορούν σπουδές, επαγγελματικά πρότζεκτ και τι αλλαγές χρειάζεται να υιοθετήσετε.

Καρκίνος

Η πορεία της Σελήνης στον Υδροχόο και η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο που ξεκινά από σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με τις στενές σας σχέσεις, πόσο καλύπτονται οι ανάγκες και τις επιθυμίες σας αλλά και τα θέματα των οικονομικών σας. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου καλείστε να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας και να αποφασίσετε που πραγματικά αξίζει να επενδύσετε είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά. Από την άλλη στο διάστημα αυτό μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να έχετε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Για τους δεσμευμένους Καρκίνους αυτή η περίοδος θα σας επιτρέψει να συζητήσετε θέματα τα οποία αποφεύγατε καιρό και να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα των σχέσεων και των στενών συνεργασιών σας. Με τις όψεις της προς τον Δία και τον Ουρανό μπορεί να προχωρείτε σήμερα σε κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με κάποια μοτίβα που επαναλαμβάνονται στις σχέσεις σας. Όμως η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να συζητήσετε ανοιχτά τέτοια θέματα γιατί η άλλη πλευρά μπορεί να μην έχει την ίδια άποψη και να έχετε αχρείαστα δράματα. Σήμερα βλέπετε γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον Υδροχόο. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο καλείστε να δείτε σε βάθος μια σημαντική σας σχέση χωρίς να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε αποφάσεις για την πορεία της.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα υπερτονίζονται οι οργανωτικές σας ικανότητες στην καθημερινότητα σας και είναι από τις μέρες που μπορείτε να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες είτε σε θέματα δουλειάς, οικογενειακά ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Ακόμη μπορείτε να μοιραστείτε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους και τον σύντροφό σας. Σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στους τομείς εργασίας – υγείας και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα κάνετε τις αναθεωρήσεις σας ή τις αλλαγές που νιώθετε ότι έχετε ανάγκη προκειμένου να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά ή να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Ζυγός

Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σήμερα θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοώντας τις κινήσεις, τις δραστηριότητες αλλά και τις μετακινήσεις σας σε περίπτωση που ταξιδεύετε για να περάσετε κάπου αλλού το Πάσχα. Σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί και με τα έξοδά σας. Κανείς δεν λέει ότι δεν πρέπει να περνάτε καλά και να κάνετε έξοδα για τη διασκέδαση, τα ταξίδια, την ψυχαγωγία σας όμως προσπαθήστε να είστε κάπως πιο εγκρατείς μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Σε αυτό εξάλλου το διάστημα μπορεί να υπάρχουν ανάγκες να καλύψετε των παιδιών σας αν είστε γονείς είτε ακόμη και χρηματοδότησης ενός δικούς σας επιχειρηματικού πρότζεκτ. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, τις ανάγκες του, τις προετοιμασίες του για το Πάσχα αλλά και με τα άτομα από τον οικογενειακό σας περίγυρο. Ενδεχομένως να κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής σε κάποιοι οικείο σας μέρος προκειμένου να σμίξετε με άτομα από το ευρύ οικογενειακό σας περιβάλλον για το Πάσχα. Από την άλλη ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, μια ανακαίνιση, ένα φρεσκάρισμα προκειμένου να το αναβαθμίσετε. Από σήμερα βλέπετε ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ στη συνέχεια θα οπισθοχωρήσει για τελευταία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας ή με πολλή προσοχή επιλεγμένη παρέα.

Τοξότης

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης στον φιλικό σας Υδροχόο δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, τη συμμετοχή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις μετακινήσεις. Κάτι όμως φαίνεται να παρεμβάλλεται στην επιθυμία σας να βρεθείτε με φίλους, να χαρείτε δραστηριότητες μαζί τους ή να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας όπως το έχετε εκπονήσει. Πιθανώς αφορά κάτι έκτακτο σε σχέση με δουλειά ή και τη φυσική σας κατάσταση. Από σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και σας βάζει σε διαδικασία να κάνετε τις αξιολογήσεις σας αναφορικά με φίλους και συνεργάτες. Καλά θα κάνετε μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος στον Υδροχόο να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που γνωρίζετε. Ας κερδίσουν πρώτα την εμπιστοσύνη σας και μετά ξανοίγεστε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης υπόσχεται μια αρκετά θετική και απολαυστική μέρα αλλά καλά θα κάνετε να προσέξετε σε δυο τομείς για υπερβολές. Ο ένας αφορά τα οικονομικά που θα έχετε την τάση να ξοδέψετε για περιττά ψώνια κι ο άλλος τομέας τις ερωτικές σχέσεις. Κάποιες περίεργες συμπεριφορές ή παρορμητικά λόγια μπορεί να σας ξενίσουν και να αντιδράσετε υπερβολικά. Από σήμερα ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου σε αυτό το ζώδιο. Κατόπιν θα επιστρέψει ανάδρομος για μια τελευταία φορά στο δικό σας ζώδιο. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του στον Υδροχόο καλείστε να δείτε και να επαναξιολογήσετε τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα. Αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές και τροποποιήσεις θα τα καταφέρετε περίφημα.

Υδροχόος

Από την αρχή της χρονιάς που ο Πλούτωνας πέρασε στο ζώδιο σας νιώσατε κάποια αλλαγή στην ενέργεια και σίγουρα την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Από σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο σας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και σας καλεί να πατήσετε φρένο ώστε να αξιολογήσετε σε βάθος ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει και να ριχτείτε με τα μούτρα στα πιο σημαντικά χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Είναι η στιγμή να δείτε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας, να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας ώστε πιο αποφασιστικοί και με σίγουρα πλάνα τον Νοέμβριο να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Σήμερα η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις δικές σας προτεραιότητες και ανάγκες που πρέπει να καλύψετε. Βέβαια μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα προερχόμενα κυρίως από την οικογένεια και τον χώρο του σπιτιού.

Ιχθύες

Σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο δημιουργώντας απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία. Αυτό σημαίνει αφενός ότι μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα στις διαδρομές, τις μετακινήσεις σας ή σε κάποιο ταξίδι αν φεύγετε για Πασχαλινές διακοπές και αφετέρου στην επικοινωνία με άτομα από το περιβάλλον σας ή άτομα τα οποία συναντάτε στις δραστηριότητες σας εκτός σπιτιού. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα προσπαθήστε να είστε προετοιμασμένοι και μην ανακινείτε θέματα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ένταση και αναταραχή. Από σήμερα ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου αρχικά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και στον Αιγόκερω αμέσως μετά για τελευταία φορά. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι πολύ δύσκολο να τα ελέγχετε όλα γι’ αυτό και δεν πρέπει να αγχώνεστε. Πηγαίνετε με το κύμα και ό,τι προκύπτει θα το αντιμετωπίζετε τη στιγμή που έρχεται.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ