Μεγακλής Βιντιάδης: Η φετινή συνεργασία του με την Πάνια και η απόφασή του να βγει μπροστά στο φακό


Ο Μεγακλής Βιντιάδης μιλά για την απόφασή του να βρεθεί μπροστά στην κάμερα, αφού συμμετέχει στη  κριστική επιτροπή του talent show της Αννίτας Πάνια

Ο σκηνοθέτης και κριτής πια δηλώνει ότι το διασκεδάζει, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη του για την ευκολία της επιτυχίας στη χώρα μας χωρίς ιδιαίτερη…σπουδή.

Συνεργάζεσαι κάνοντας κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση αυτή τη φορά.

«Ναι, συνεργάζομαι με την Αννίτα Πανιά, στην τηλεοπτική εκπομπή «The lol show». Από παλιά με την Αννίτα, πριν από 4-5 χρόνια, λέγαμε να είμαστε κάπου μαζί, το ήθελε πολύ, όπως κι εγώ. Βρέθηκε τώρα η κατάλληλη στιγμή, που ήμουν ψυχολογικά έτοιμος να το αποδεχτώ».

Ψυχολογικά έτοιμος… δηλαδή;

«Να βγω κι εγώ μπροστά στην κάμερα να κάνω «χαβαλέ».

Δεν σου λείπει η σκηνοθετική δραστηριότητα;

«Δεν συμμετέχω σκηνοθετικά, όχι. Βρίσκομαι στην κριτική επιτροπή μόνο, δεν παρεμβαίνω σε δουλειές συναδέλφων, ποτέ».

Ακόμα και όταν παρατηρήσεις ότι κάτι δεν γίνεται σωστά, δεν θα επέμβεις συμβουλευτικά;

«Όχι, δεν κάνω θέμα, αν με ρωτήσουν τη γνώμη μου, θα απαντήσω, αλλά να παρέμβω έτσι, μόνος μου, όχι. Σέβομαι το συνάδελφο μου αν κάνει σωστά ή λάθος τη δουλειά του».

Είναι η πρώτη φορά που βγαίνεις μπροστά στην κάμερα σε εκπομπή. Χρόνια τώρα σε γνωρίζουμε πίσω από την κάμερα. Ποια αίσθηση σου δημιουργείται;

«Ναι, είναι η πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο. Το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό, δεν μου δημιουργεί κανένα άγχος ή τρακ, τίποτα. Το απολαμβάνω πολύ, περνάω πολύ όμορφα. Λέω με χιούμορ ότι η εκπομπή αυτή είναι «εκπαιδευτικού χαρακτήρα». Μου αρέσει που συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, δεν με ξενίζει. Το ότι είμαι μπροστά στην κάμερα μου αρέσει, γελάω. Οφείλω να πω ότι και τα άλλα δύο μέλη, η Ιωάννα Σουλιώτη και ο Βαλάντης, είναι φιλαράκια και περνάμε όμορφα. Με την Αννίτα είμαστε χρόνια φίλοι, μου αρέσει το στιλάκι της στην τηλεόραση. Οι συμμετέχοντες είναι μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι σε πολλές κατηγορίες, των πολιτικών, των ποδοσφαιρόφιλων…είναι όλο κατηγορίες. Οι άνθρωποι που έρχονται να συμμετάσχουν προσπαθούν να εμφανιστούν μπροστά στην κάμερα, να τραγουδήσουν, να υποστούν τις δοκιμασίες κατά τη «διάρκεια που διαγωνίζονται. Δεν ψάχνουμε ανθρώπους με κουλτούρα πανεπιστημιακού επιπέδου. Η μειωμένη αντίληψη των Ελλήνων αρχίζει από τον τρόπο που ψηφίζουν, μεταξύ αυτών κι εγώ. Γ αυτόν τον τομέα υπάρχει μειωμένη αντίληψη, στους άλλους τομείς πουλάμε τρέλα. Ο καθένας στην Ελλάδα λέει ό,τι θέλει, δηλώνει ό,τι γουστάρει. Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα που μπορεί να πετύχεις πολλά πράγματα, τη μια μπορεί να γίνει δήμαρχος, την άλλη πολιτικός… Είναι εύκολο πράγμα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται σπουδή. Αν σπουδάσεις και γίνεις στην Ελλάδα πολύ μορφωμένος, καταστράφηκες.

Κατά τα άλλα, η ζωή σου πώς είναι;

«Πολύ καλά, ηρεμώ, περνάω όμορφα», λέει στο Λοιπόν

 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ