Survivor: Αυτή είναι η ηχηρή αποχώρηση πριν τον Πάσχα – «Νόμιζα ότι θα κάτσω το πολύ 2 εβδομάδες και τελικά κάθισα 12» 


Για την παραμονή στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο μονομάχησαν τέσσερις παίκτες το βράδυ της Μ. Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Αναστασία Τσέρου.

Μια μοιρασμένη αναμέτρηση για τους δυο άνδρες και τις δυο γυναίκες του Survivor. Έτσι, στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου για το ριάλιτι πριν την παύση για το Πάσχα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε… νύχτα τους υποψήφιους προς αποχώρηση στον στίβο μάχης προκειμένου και να τους ενημερώσει για τα ματσαρίσματα.

Κάτι που, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προέκυψε μέσα από κλήρωση μιας και «μίλησε» το φύλο. Για την πρώτη παραμονή στο Survivor, λοιπόν, πάλεψαν ο Γιώργος με τον Θοδωρή και η Αναστασία με την Ασημίνα. Εύκολα, σχετικά, καθάρισαν τις αναμετρήσεις ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποτέλεσμα να απολαύσουν, σαν απλοί θεατές από τον πάγκο, την ύστατη μάχη των άλλων δυο παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αναστασία Τσέρου, όπως μεταδίδει το zappit.gr, στάθηκε απέναντι από τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και κάθε άλλο παρά μετρίασε τις δυνάμεις της. Η δυναμική παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor απέδειξε, για μια ακόμα φορά, στους αντιπάλους της πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο παιχνίδι και έστειλε… εκτός Survivor τον αντίπαλό της!



«Δυστυχώς το μυαλό μου, αυτή τη στιγμή, είναι στον Θοδωρή. Είναι το φιλαράκι μου από την πρώτη μέρα που έχω μπει εδώ μέσα και είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου» επισήμανε, μεταξύ άλλων, η γοητευτική αθλήτρια και παίκτρια της μπλε ομάδας μετά τη νίκη της.

Έτσι, ο Θοδωρής Τουρκογέωργος ήταν ο παίκτης που έμελλε να μην κάνει Ανάσταση στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με την επόμενη πτήση πίσω, στα πάτρια εδάφη. «Είχαμε καλές στιγμές, έντονες στιγμές, δυσάρεστες και ευχάριστες. Τα πάντα. Έτσι είναι το Survivor, το έζησα πολύ και φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Νόμιζα ότι θα κάτσω το πολύ 2 εβδομάδες και τελικά κάθισα 12» παραδέχθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για να αποχωρήσει στη συνέχεια αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του.΄




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ