Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μάϊου

Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 3η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Μέρα με συναισθηματική φόρτιση

Η Σελήνη περνά τα ξημερώματα στους Ιχθύς σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο συνάδοντας με τον κατανυκτικό τόνο της μέρας. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής. Η κύρια όψη της μέρας μας έρχεται από τον Άρη στον Κριό που συναντά σε όψη εξαγώνου σήμερα τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, εκλύοντας μια τεράστια πηγή ενέργειας ιδιαίτερα βοηθητική για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Όταν εστιάζουμε στους στόχους μας με συγκέντρωση, αυτή η όψη βοηθά να κινήσουμε με τη θέληση και την προσπάθεια μας βουνά. Είναι η όψη του πρωτόγονου ενστίκτου της επιβίωσης ίσως το πιο δυνατό ένστικτο, από όλα στον άνθρωπο. Μολονότι δεν θεωρείται όψη επιθετικότητας αν κάποιος μας προκαλέσει δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπερασπιστούμε το δίκιό μας, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές επιδιώξεις

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, συντονισμός, μεθοδικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα αξιοποιηθούν με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις και νέα εγχειρήματα, τα συμβάντα θα στρώσουν το έδαφος για βελτίωση και προαγωγή.

Στις επιδιώξεις θα υπάρχει συντονισμός και αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση στους στόχους θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Δημιουργικό θα είναι το πείσμα, η επιμονή και η οργάνωση θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αποφασιστικές, ελκυστικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες και έναρξη σχέσης. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση, φεύγει η διστακτικότητα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που δεν αποκλείεται να φέρουν έντονους ενθουσιασμούς. Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να επανασυνδεθούν, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησίες, συναλλαγές, συμβόλαια σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Το εξάγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας και για τις επόμενες ημέρες. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να περάσετε τα μηνύματα σας ή για να βοηθήσετε ουσιαστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Από την άλλη η όψη αυτή παραπέμπει στην κάλυψη των δικών σας προσωπικών αναγκών κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην παρόρμηση να κάνετε κάτι ακραίο αλλά καλύτερα να το αποφύγετε. Η Σελήνη στους Ιχθύς τρέφει τις τάσεις φυγής σας, την πνευματικότητα και την ιδιωτικότητά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις επαφές με φίλους κι ακόμη κι αν εργάζεστε θα βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτούς που αγαπάτε. Συν τοις άλλοις σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα που σας δίνει εσωτερική δύναμη και πίστη στον εαυτό σας για να επιτύχετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Από την άλλη καθώς ο Άρης περιδιαβαίνει ένα οίκο που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο σας σήμερα μπορεί να έχετε πολύ ζωντανά όνειρα . Ή ακόμη μπορεί να έχετε μια έκλαμψη, μια ξαφνική συνειδητοποίηση για μια κατάσταση ή για ένα πρόσωπο στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο σας βοηθά να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και να δέχεστε τη στήριξή τους σε ό,τι συμβαίνει. Επίσης βοηθά να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Από την άλλη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη μέρα προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και στις σχέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια ιδιαίτερα θετική επιρροή για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και βοηθά να έχετε καλύτερη διάθεση. Είναι ακόμη μια ταξιδιάρα Σελήνη και πιθανώς είτε να ταξιδεύετε είτε να είστε ήδη σε ένα διαφορετικό τόπο και να κάνετε τις εξερευνήσεις σας. Από την άλλη το εξάγωνο του Άρη από τον τομέα της καριέρας με τον Πλούτωνα σήμερα δυναμώνει τις φιλοδοξίες σας και σας κάνει πιο διαισθητικούς σε ό,τι έρχεται. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι να είστε σε επαφή συνεχώς με άτομα τα οποία μπορεί να είναι πιο αρνητικά ή που ρίχνουν την διάθεση σας. Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς κάνει τη μέρα λίγο πιο βαριά από πλευράς διάθεσης για ένα ζώδιο της φωτιάς όπως είναι το δικό σας. Βέβαια είναι και η θρησκευτική πλευρά της μέρας με την οποία μπορεί να συντονίζεστε. Σήμερα το βράδυ σχηματίζεται και το ιδιαίτερα βοηθητικό εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα που δείχνει πως έχετε περισσότερη άνεση κινήσεων και προστασία. Θα είστε πιο ανοιχτοί με τους άλλους και πιο πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Θα θέλετε πιθανώς να εξερευνήσετε νέους τόπους, ανθρώπους και έθιμα αν έχετε φύγει για ένα ταξίδι μακριά από τον τόπο που διαμένετε ή να ανακαλύψετε στέκια και παρέες της περιοχής σας αν δεν φύγατε για το Πάσχα.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς παραπέμπει σε μια πιο συναισθηματική μέρα με έμφαση στις σχέσεις σας κυρίως τις προσωπικές. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη μέρα με το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική αντιμετώπιση ή η κριτική τους ξεπερνά ίσως κάποια όρια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Η καλύτερη αντιμετώπιση πάντως είναι η εργασιοθεραπεία για το ζώδιο σας. Εστιάστε στους επαγγελματικούς σας στόχους και σε όλα όσα θα θέλατε να επιτύχετε χωρίς να ασχολείστε με τους άλλους.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται από τα ξημερώματα στους Ιχθύς κι έτσι η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως για τα θέματα της δουλειάς ή των καθημερινών υποχρεώσεων σας. Η όψη της με τον Ήλιο είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα κάποια πράγματα κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας (ένα λογιστή, έναν οικονομικό σύμβουλο) ή αν πρέπει να συζητήσετε για κάτι που αφορά στη δουλειά με ένα συνεργάτη σας η μέρα προσφέρεται. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας κι εσείς μπορεί να έχετε μια απρόβλεπτη εξέλιξη με κάποιο άτομο είτε από το περιβάλλον του σπιτιού είτε της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τους τόνους.

Σκορπιός

Με μια φιλική Σελήνη στους Ιχθύς ξεκινά η μέρα σας και μάλιστα σε μια μέρα που ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς. Σήμερα θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας. Μάλιστα θα σας πρότεινα να οργανώσετε και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών γιατί θα έχετε κέφια και ωραίες ιδέες. Η σημερινή μέρα μπορεί να ωφελήσει και την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Θα είστε κάπως πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι. Από την άλλη θα θέλετε ίσως να περάσετε κάποιες ώρες πιο μοναχικά σήμερα. Από την άλλη η μέρα επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου καθώς σχηματίζεται ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη δείχνει ότι τα λόγια σας θα έχουν βαρύτητα αλλά και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, των γνωριμιών και της χαράς δεν είναι απίθανο σήμερα να γνωρίσετε και κάποιο άτομο που να σας κάνει κλικ ή να σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Η Μεγάλη Παρασκευή σας βρίσκει σε επικοινωνιακή και ταξιδιωτική διάθεση. Έτσι αν δεν είστε ήδη σε κάποιο ταξίδι για τις Πασχαλινές διακοπές μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε μια εκδρομή ή έστω να κάνετε μια βόλτα σε μια διαφορετική περιοχή από αυτή που κατοικείτε. Είναι μια ωραία μέρα αν δεν έχετε υποχρεώσεις να δείτε φίλους και να περάσετε μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Ταυτόχρονα σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που ατσαλώνει την αυτοπεποίθησή σας και τη θέλησή σας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και για τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας είναι τις σχέσεις με την οικογένεια σας ειδικά αν υπάρχουν άτομα που έχουν ιδιαίτερα αυταρχική συμπεριφορά.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς με τις όψεις της προς την Αφροδίτη και τον Ήλιο σας καλεί να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας για να τον φροντίσετε. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα υπεραναλυτικό μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, υπεραναλύει, μεθοδεύει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Δεν είναι τυχαίο που τους Υδροχόους σας αποκαλούν «Παρθένους» του χειμώνα. Σήμερα όμως είναι και μια μέρα με το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό προς τον Πλούτωνα που ο λόγος σας έχει βαρύτητα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτό το ατού ώστε να επιτύχετε σημαντικές συζητήσεις και διεκδικήσεις. Από την άλλη είναι πιθανόν να ανακαλύψετε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και τους άλλους.

Ιχθύες

Η Σελήνη θα βρίσκεται από τα ξημερώματα στο ζώδιο σας αυξάνοντας τον βαθμό ευαισθησίας σας αλλά και την κοινωνική σας διάθεση καθώς θα σχηματίσει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Μάλιστα είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν. Από την άλλη με το εξάγωνο του Άρη προς τον Πλούτωνα μπορεί σήμερα να κάνετε μια πολύ επιτυχημένη συζήτηση ή κίνηση σε οικονομικά θέματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ