Μπουρδούμης: Ο ήρωάς του από «Το σόι σου» και η επιθυμία ενός παιδιού


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στη σειρά το σόι σου, που προβάλλεται από τον Alpha, και μιλά για την επιθυμία εκείνου και της συμπρωταγωνίστριάς του Ιωάννας Ασημακοπούλου να αποκτήσουν παιδί.

Ακόμη, εξομολογειται το ενδεχόμενο υιοθεσίας, αλλά το αφήνει ανοιχτό και στη διακριτική ευχέρεια των σεναριογράφψν.

Οι «Ζουζουνέλ» αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο;

«Σε όποιες δυσκολίες, βάζουν πρώτα απ» όλα την αξία της αγάπης και της συντροφικότητας. Είναι ένα εξαιρετικό μήνυμα, σε αυτούς που παρακολουθούν τη σειρά, από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Στα όποια μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, με τις γκρίνιες και τους μικροτσακωμούς, το στοίχημα κερδίζεται με την αγάπη και την κατανόηση».

Το ζευγάρι προσπαθεί να αποκτήσει παιδί;

«Έστω και με δυσκολίες. Το θέμα της εξωσωματικής είναι ένα πάρα πολύ ωραίο στοιχείο, καθώς απασχολεί πολλά ζευγάρια. Μέσα από την κωμική πλευρά της ζωής, που πάντα βλέπουμε στη σειρά, νομίζω ότι περνάμε κι ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Πρέπει να προσπαθούμε για να πετύχουμε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, τον ερχομό ενός παιδιού. Θα δούμε πού θα μας οδηγήσουν οι σεναριογράφοι. Ούτε εμείς ξέρουμε».

Σκέφτονται την υιοθεσία;

«Είναι ανοιχτοί και στο θέμα της υιοθεσίας. Συνεπώς νομίζω ότι θα βρουν τον τρόπο να έρθει το παιδί, να επισφραγίσει την ευτυχία τους. Η υιοθεσία είναι πάρα πολύ καλή λύση. Φαντάζομαι ότι οι σεναριογράφοι θα το λάβουν υπόψη τους».

Υπαρχε» η στήριξη της μανούλας Αλεξάνδρας;

«Φαίνεται ότι είναι απέναντι στις νύφες της η Αλεξάνδρα γκρινιάζει ή τις θεωρεί ανάξιες για τους γιους της, όμως, τις αγαπά και τις στηρίζει. Με την Αντωνία,παρ» όλα τα πειράγματα, είναι πολύ γλυκιά η σχέση τους», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ