To Champions League… επιστρέφει. Πρεμιέρα για το VAR


Το Champions League μπαίνει και πάλι στη ζωή μας, με τη φάση των “16” και τη… βοήθεια του VAR. Οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (12.02.2019).

Τώρα… πιάνει το καλό! Ξεκινά απόψε το βράδυ (12.02.2019) η φάση των “16” του Champions League, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Το… μενού περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, με σημαντικότερο αυτό που γίνεται απόψε στο “Ολντ Τράφορντ”, μεταξύ της -αναγεννημένης με τον Σόλσκερ στον πάγκο- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της “πληγωμένης” από τραυματισμούς, Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα παίξει στο Μάντσεστερ χωρίς τα μεγάλα αστέρια της, τους τραυματίες Νεϊμάρ και Εντινσον Καβάνι. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ρόμα θα υποδεχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης την Πόρτο.

Δοκιμασία θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης η αυριανή (13.02.2019) αποστολή της στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ, ενώ “δυνατή” αναμένεται να είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης στο Λονδίνο μεταξύ της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ.

Να αναφέρουμε ότι η UEFA θα κάνει… πράξη ό,τι υποσχέθηκε πράξη και το βράδυ της Τρίτης σε “Ολντ Τράφορντ” και “Ολίμπικο” η τεχνολογία VAR (Video Assistant Referees) θα βρεθεί στο πλευρό των διαιτητών (είχε αποφασίσει τη χρήση του από τη φάση των “16” του Champions League).

To πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League

ΤΡΙΤΗ (12/02)

Ρόμα (Ιταλία)-Πόρτο (Πορτογαλία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΗ (13/02)

Τότεναμ (Αγγλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

ΤΡΙΤΗ (19/2)

Λιόν (Γαλλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ (20/2)

Σάλκε (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Γιουβέντους (Ιταλία)

*Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 5-6 και 12-13 Μαρτίου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ