Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η ενέδρα θανάτου – Σεσημασμένος ο 41χρονος Γεωργιανός που δολοφονήθηκε


Η διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται πως ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας

Εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο δράστης του φονικού επέβαινε σε ένα μηχανάκι όταν πυροβόλησε τον άνδρα, ηλικίας 41 ετών, δίπλα σε παιδική χαρά.

Ειδικότερα, ένας άνδρας που επέβαινε σε μια μηχανή εξαπέλυσε πυρά κατά ενός άλλου άνδρα στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιτσάνη, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη. Τη μηχανή ακολουθούσε ως συνοδεία ένα αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω.

Ο άνδρας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του από τα τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν 41 ετών, ο δράστης είναι αλλοδαπός και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη και τους συνεργούς του. Ήδη αστυνομικοί έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες και εργαζόμενους καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ”χτένισμα” για να βρεθούν τυχόν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν βιντεοσκοπήσει χρήσιμο υλικό για την υπόθεση.

Αστυνομικοί λαμβάνουν γενετικό υλικό για την ταυτοποίηση του δράστη.

Παιδική χαρά δίπλα στο σημείο του φονικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ