Η Τζένα Ορτέγκα αποχωρεί από σειρά του Netflix


Η σειρά «Jurassic World: Chaos Theory» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Μαΐου

Η animated σειρά του Netflix, «Jurassic World: Chaos Theory» (Jurassic World: Η Θεωρία του Χάους), έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της τρέιλερ και όπως φαίνεται η Τζένα Ορτέγκα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο καστ.

Η σταρ της Wednesday και του Scream είχε δανείσει τη φωνή της στον χαρακτήρα της Μπρούκλιν, τις προηγούμενες πέντε σεζόν (από το 2020) του «Camp Cretaceous», ωστόσο όπως επιβεβαιώνει το Deadline, δεν η ηθοποιός δεν επιστρέφει για το «Chaos Theory».

Όπως θα δείτε, το τρέιλερ ξεκινά με τις τελευταίες στιγμές της Μπρούκλιν, λίγο πριν χάσει τη ζωή της από έναν προϊστορικό θηρευτή.

Το «Chaos Theory» ακολουθεί το Camp Cretaceous, φέρνοντας πίσω τους «Nublar Six» που είναι ενήλικες και ζουν σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι περιφέρονται ελεύθερα.

Η σύντομη περιγραφή της σειράς αναφέρει: Η παρέα του Κρητιδικού Καμπ ενώνεται για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο, όταν ανακαλύπτει μια παγκόσμια συνωμοσία που βάζει σε κίνδυνο τους δεινοσαύρους – και τους ίδιους.

Οι έξι έγιναν πέντε. Οι φίλοι της Μπρούκλιν πιστεύουν ότι ήταν στόχος, έτσι πρέπει να ενωθούν ξανά και να συνεργαστούν πριν γίνουν ο επόμενος στόχος.

Το επικρατέστερο σενάριο για την αποχώρηση της Ορτέγκα, αναφέρει ότι η ηθοποιός δεν μπορούσε να επαναλάβει το ρόλο της λόγω του φορτωμένου προγράμματός της με τη δεύτερη σεζόν του «Wednesday» και της δεύτερης ταινίας «Beetlejuice». Έτσι, η παραγωγή αντί να περιμένει, αποφασίζει να σκοτώσει τη Μπρούκλιν και να χρησιμοποιήσει την απώλεια για τη συνέχεια της ιστορίας.

Στο μεταξύ, άλλη μια ταινία Jurassic World πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το franchise. Στην επερχόμενη ταινία δεν πρόκειται να δούμε κάποιον από τους προηγούμενους πρωταγωνιστές των δύο τριλογιών. Ωστόσο, η Universal έχει παρατάξει μερικά μεγάλα ονόματα για την επερχόμενη live-action ταινία, όπως ο Τζόναθαν Μπέιλι και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Το «Jurassic World: Chaos Theory» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαΐου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ