Ριάνα: Το νέο τολμηρό, χτένισμα της τραγουδίστριας εν όψει του Met Gala


Η Ριάνα έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο τολμηρό  χτένισμα λίγες μέρες πριν από το Met Gala

Η 36χρονη τραγουδίστρια Ριάνα έδειξε τις εντυπωσιακές ροζ τρέσες της ενώ έκανε επίδειξη με ένα casual σύνολο στη Νέα Υόρκη. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια τα μαλλιά της ήταν ίσια, ξανθά μελί στο σόου παρουσίασης του νέου προϊόντος του οίκου της Fenty Beauty στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Σε αντίθεση με τα τολμηρά μαλλιά της, η ποπ σταρ επέλεξε ένα χαμηλών τόνων, ολόμαυρο σύνολο. Για την έξοδό της, φόρεσε μια κουκούλα με φερμουάρ κάτω από ένα δερμάτινο μπουφάν και φαρδύ φούτερ κι ένα ζευγάρι ροζ λαστιχένια παπούτσια.

Κάλυψε επίσης τα μάτια της καθώς φορούσε ένα ζευγάρι υπερμεγέθη, ορθογώνια γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μικροσκοπικά σκουλαρίκια και ένα κομψό κολιέ με αλυσίδα τένις. Πιθανώς για το Met Gala, έκανε επίσης ένα λαμπερό μανικιούρ για να συνδυάσει τα έντονα μαλλιά της. Η επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε επίσης χωρίς μακιγιάζ καθώς έδειξε τη φυσική, λαμπερή ομορφιά της.

Το νέο της χτένισμα θα μπορούσε να είναι περούκα καθώς έκρυψε το χτένισμά της στο Met Gala ενόψει της ετήσιας εκδήλωσης των αστέρων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η εννέα φορές νικήτρια Grammy επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση φέτος.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Extra, έδωσε στοιχεία για το look που θα επέλεγε φέτος. Είπε ότι θα έκανε μια «απλή» εμφάνιση για τη νέα έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών, «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», και ο επίσημος κώδικας ενδυμασίας είναι «The Garden of Time».

«Στην πραγματικότητα, θα είμαι πολύ απλή φέτος… Η έμφαση θα δοθεί στο τι θα κάνουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου», είπε η τραγουδίστρια του χιτ Umbrella. Η Ριάνα πρόσθεσε επίσης ότι έχει περιορίσει τις επιλογές της σε δύο φορέματα.

«Πολύ απλό… σε σύγκριση με όλα όσα έχω κάνει, θα είναι σαν να εμφανίζομαι για δείπνο!» είπε με χιούμορ. Αποκάλυψε επίσης πώς έχει αλλάξει το στυλ της από τότε που έγινε μητέρα. Η Rihanna και ο A$AP Rocky καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, RZA, τον Μάιο του 2022 και τον δεύτερο γιο τους, Riot, 15 μήνες αργότερα.

Η πολυάσχολη μαμά είπε ότι θα αφιερώσει λίγο χρόνο για τον εαυτό της την Ημέρα της Μητέρας. «Θα κοιμηθώ ελπίζω.. θα κοιμηθώ και ίσως πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια…» αποκάλυψε για τα σχέδιά της. Και πρόσθεσε: «Ό,τι κι αν κάνουμε για τις μαμάδες μας, αξίζουν πραγματικά τα φώτα της δημοσιότητας για τη γιορτή της μητέρας φέτος..».

Στη συνέχεια, η μητέρα δύο παιδιών αντιμετώπισε την ολοένα επίμονη περιέργεια γύρω από την επερχόμενη μουσική της. «Θα είναι καταπληκτικό», είπε στο ρεπορτάζ. Η Ριάνα κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ Anti το 2016. Στα οκτώ χρόνια από τότε, κυκλοφόρησε τρία τραγούδια για soundtracks ταινιών και εννέα features. «Θέλω να παίξω και να διασκεδάσω και να δείξω πραγματικά πού βρίσκομαι», είπε για τo νέο της μουσικό εγχείρημα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ