Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 6 Μάϊου

Tα τρία πιο τυχερά ζώδια των εορταστικών ημερών του Δεκέμβρη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 6η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Τα 4 ζώδια που πρέπει σήμερα να προσέχουν

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα, η Δευτέρα, έρχεται με μια ιδιαιτερότητα που είναι σχετικά πιο σπάνια. Από τις 08:57 το πρωί που η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, μια σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό, μέχρι το τέλος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Κι αφού το φεγγάρι έχει αργία ας έχουμε κι εμείς. Ούτως ή άλλως η δεύτερη μέρα του Πάσχα είναι αργία για τους περισσότερους στη χώρα μας. Όπως καταλαβαίνετε η μέρα απέχει πολύ από το να είναι σταθερή για σημαντικές αποφάσεις. Είναι όμως εξαιρετική για να επικοινωνήσουμε πιο χαλαρά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να κάνουμε τις βόλτες μας. Αν επιστρέφετε από το μέρος που πήγατε Πασχαλινές διακοπές να είστε λίγο πιο υπομονετικοί στους δρόμους, στις ουρές που σχηματίζονται σε αεροδρόμια και λιμάνια και πιο ευέλικτοι όταν παρουσιάζονται καθυστερήσεις ή διάφορα ευτράπελα. Βλέπετε η Σελήνη κενή πορείας σημαίνει ότι δύσκολα έχουμε τον έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει και μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα. Προσοχή και στην τάση βιασύνης κυρίως οι παρορμητικοί του ζωδιακού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο: Σταθερές απόψεις και επιθυμίες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, ισορροπία, κατοχύρωση και εξασφάλιση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα χρειαστεί χρόνος για να παρθούν αποφάσεις και για να γίνουν νέα εγχειρήματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρξουν εισπράξεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός.

Προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών που έχουν να κάνουνε με αγαθά καλλωπισμού και εντυπωσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά, θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, οι τσακωμένοι θα μπορέσουν να συζητήσουν και να βρουν ουσιαστικές λύσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για δεσμεύσεις, ίσως να γίνουν συζητήσεις γύρω από το θέμα της αποκατάστασης.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή προσοχή στις αρνητικές σκέψεις και στην έντονη εσωτερική ανησυχία. Οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να σκεφτούν τις καταστάσεις με χαλαρότητα και όχι με πίεση. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις σπασμωδικές πράξεις ή αντιδράσεις.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, οι βεβιασμένες ενέργειες δεν θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Στη συζητήσεις προσοχή στους εκνευρισμούς, στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις καλό θα είναι να αποφευχθεί η έμμονη και το πείσμα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Δευτέρα του Πάσχα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, δημιουργώντας από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Η ιδιαιτερότητα της σημερινής μέρας έγκειται ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκτός από νωρίς το πρωί που θα συναντήσει σε σύνοδο τον Ερμή δηλαδή από τις 08:57 κι έπειτα, η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας, δεν θα σχηματίζει δηλαδή κύριες όψεις με κανένα πλανήτη πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο. Αυτό κάνει τη μέρα απρόβλεπτη και τις συμπεριφορές των γύρω σας κάπως ασταθείς. Σαφώς δεν είναι μέρα που βοηθά να σημειώσετε πρόοδο ή να εξελιχθούν τα πράγματα. Αρκεστείτε στο να βρείτε μια δραστηριότητα που σας δίνει ικανοποίηση και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ακόμη αν επιστρέφετε από Πασχαλινές διακοπές να είστε υπομονετικοί με τις καθυστερήσεις ή και τα όποια απρόοπτα.

Ταύρος

Τη Δευτέρα του Πάσχα με τη Σελήνη στον Κριό φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει και να είστε χαλαροί. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Ταύροι, γιατί οι μέρες που έρχονται με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα είναι απαιτητικές. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας και ίσως αν σας το επιτρέπει η διάθεση σας να κάνετε μια βόλτα, μια εκδρομή κάτι που θα βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από ό,τι σας κουράζει πνευματικά ή ψυχικά. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό αλλά σε φάση κενής πορείας μετά τις 08:57 το πρωί μη επιτρέποντας να επιτελέσετε σημαντική πρόοδο όπως πιθανώς θα θέλατε. Μπορεί κι εσείς να νιώθετε πιο άτονοι γι’ αυτό μην πιεστείτε. Αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις ή ραντεβού για τις επόμενες ημέρες που είναι πιο σταθερές.

Δίδυμοι

Τους φίλους, τις παρέες ακόμη και τους διαδικτυακούς σας φίλους, αφορά η Σελήνη στον Κριό σήμερα και σας βρίσκει πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε, να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας καθώς η μοναδική όψη της Σελήνης θα είναι η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας Ερμή, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. Μην πιέζετε όμως τα πράγματα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση κενής πορείας άρα οι όποιες αποφάσεις ενδεχομένως να μην υλοποιηθούν ή να πρέπει να αναθεωρηθούν στην πορεία του μήνα. Η Σελήνη σε αυτή τη φάση δημιουργεί μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά επιτείνει από την άλλη τη σύγχυση για κάποιο πρότζεκτ ή σας δημιουργεί την ανάγκη να «χαθείτε» για λίγο από την καθημερινότητα, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα.

Καρκίνος

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Καρκίνοι καθώς οι υποχρεώσεις σας στο σπίτι ή ακόμη και μια προετοιμασία για τη δουλειά δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. Επειδή όμως είναι μια μέρα που έρχεται με μια ιδιαιτερότητα, αυτή της Σελήνης σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της, η πρόοδος που θα επιτελέσετε δεν θα είναι ικανοποιητική. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας νωρίς το πρωί που η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Ερμή ώστε να αφιερώσετε χρόνο στο υπόλοιπο της μέρας σε σας και σε αυτούς που αγαπάτε. Σαφώς θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή και δράσεις σήμερα. Μια βόλτα με το ταίρι σας, μια κουβέντα με ένα φίλο, μια έξοδος μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας.

Λέων

Η δεύτερη μέρα του Πάσχα, η Δευτέρα είναι μια πιο άνετη μέρα για σας με τη Σελήνη στον φιλικό σας Κριό που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Καλή μέρα για να διερευνήσετε και να συζητήσετε θέματα που αφορούν στις προοπτικές της δουλειάς ή των σπουδών αλλά χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς στην πορεία μπορεί να χρειαστεί να τις αναιρέσετε ή οι συνθήκες να σας οδηγήσουν να τις διαφοροποιήσετε. Βλέπετε σήμερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας που δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για δράσεις και αποφάσεις καθώς είναι αμφίβολο αν θα υλοποιηθούν. Αν επιστρέφετε από κάποιο ταξίδι δείξτε υπομονή γιατί μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

Παρθένος

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για μια βόλτα ή εκδρομή αν δεν φύγατε για να γιορτάσετε κάπου αλλού. Από την άλλη είναι μέρα λίγο πιο κλειστή ή έντονα συναισθηματική για σας σε μια ερωτική σχέση. Ακόμη είναι μια μέρα που καλύτερα να κρατήσετε «κλειστά» τα χαρτιά σας και να μην συζητήσετε πλάνα και σχέδια σας ή να μην αποκαλύψετε μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Η ιδιαιτερότητα της σημερινής μέρας έγκειται στη Σελήνη που θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της σχεδόν. Έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια και ένα κλίμα σύγχυσης. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

Ζυγός

Τη Δευτέρα του Πάσχα η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Κριού και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά θέματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα έρχεται με μια σπάνια ιδιαιτερότητα την Σελήνη σε φάση κενής πορείας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της από τις 08:57 το πρωί μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα περάσει στον Ταύρο. Άρα η μέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις. Η σύνοδος της Σελήνης νωρίς το πρωί με τον Ερμή που είναι και η τελευταία της όψη βοηθά να κάνετε διάλογο και να βρείτε λύσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας προτεραιότητα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε αλλά και τις ανάγκες του οργανισμού σας για ξεκούραση και χαλαρούς ρυθμούς. Αν δείτε τη Δευτέρα ως μέρα για να ασχοληθείτε με τα τετριμμένα των υποχρεώσεων σας χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δράσεις περιμένοντας αποτέλεσμα δεν θα έχετε πρόβλημα. Η μέρα βλέπετε είναι εξαιρετικά ασταθής καθώς σε όλη τη διάρκεια της σχεδόν η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μη αφήνοντας πολλά περιθώρια για ουσιώδεις κινήσεις και εξελίξεις. Παρόλα αυτά είναι μια αρκετά θετική μέρα και είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σας ή να χαρείτε κάποιες ώρες απολαμβάνοντας μουσική, ταινίες και αγαπημένες σας σειρές.

Τοξότης

Η Δευτέρα έρχεται με περισσότερη αισιοδοξία με τη Σελήνη στον Κριό και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Είναι ακόμη σούπερ επικοινωνιακή για σας, αφού θα έχετε όρεξη να έχετε επαφή με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα κι όποιον σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφρα μετά από μια μεγάλη περίοδο αρκετά πιο βαριά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Η μέρα έχει μια ιδιαιτερότητα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της. Η Σελήνη κενής πορείας είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ανά δυο τρεις μέρες αλλά συνήθως διαρκεί από μερικά λεπτά μέχρι κάποιες ώρες. Σήμερα όμως θα βρίσκεται σε αυτή τη φάση από τις 08:57 τα ξημερώματα μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα περάσει στον Ταύρο δηλαδή πρακτικά όλη τη μέρα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά βρείτε και τρόπους να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, τον εαυτό σας, την ξεκούραση αλλά και για να κάνετε ίσως μια προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης εβδομάδας. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα, γκρίνιες και τα δράματα των άλλων στο οικογενειακό σας περιβάλλον παραμερίζοντας τις δικές σας προτεραιότητες. Σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχεδόν, η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας δημιουργώντας αστάθειες αλλά και μια τάση να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε εύκολα σε αυτά που έχουμε να κάνουμε ή και απρόβλεπτες συμπεριφορές από τους γύρω μας. Δεν είναι μια μέρα που εύκολα μπορείτε να επιτελέσετε πρόοδο μπορείτε όμως να την αξιοποιήσετε για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του αλλά και την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Κριό αγαπητοί μου Υδροχόοι όπου θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στο φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε μια ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Επειδή όμως οι Υδροχόοι αντιμετωπίζετε τα πάντα με ενθουσιασμό προσέξτε τις νέες γνωριμίες. Μην πέφτετε με τα μούτρα και μην αποκαλύπτετε πράγματα τα οποία μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία. Η σημερινή μέρα έρχεται με μια ιδιαιτερότητα. Η Σελήνη θα βρίσκεται σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σε φάση κενής πορείας κάτι που σημαίνει ότι δεν βοηθά να πάρετε αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δράσεις. Ασχοληθείτε με τα τετριμμένα των υποχρεώσεων σας τις πρωινές ώρες και χαλαρώστε με τη σωστή παρέα τις υπόλοιπες ώρες.

Ιχθύες

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα η Σελήνη στον Κριό, σας ανοίγει την όρεξη για έξοδα ειδικά αν είστε εκτός της χώρας και ό,τι βλέπετε μπροστά σας θέλετε να το πάρετε. Βέβαια πλέον με τις διαδικτυακές αγορές όλα γίνονται και σε μέρες αργίας. Όμως καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχεδόν σε φάση κενής πορείας, καλύτερα να αποφύγετε μια τέτοια κίνηση γιατί είναι πιθανόν να την μετανιώσετε στην πορεία ή αυτό που θα πάρετε να μην σας εξυπηρετεί όσο πιστεύατε αρχικά. Ακόμη δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις και φυσικά δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις. Αντιθέτως σας προσφέρεται η ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα ή ένα δείπνο με το ταίρι σας ή ακόμη και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ