Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το Πάσχα – Θα μείνουν κλειστά για 2 μέρες


Οι μαθητές που θα επηρεαστούν από το κλείσιμο των εκπαιδευτηρίων είναι αυτοί του Δημοτικού

Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία θα είναι σύντομη καθώς λόγω του αργοπορημένου Πάσχα, είναι πολύ κοντά οι καλοκαιρινές διακοπές, ενώ θα υπάρξει και μια σύντομη ανάπαυλα λόγω των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και ειδικότερα από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου για τις διακοπές. Αν η 15η Ιουνίου είναι αργία ή πέφτει Σάββατο ή Κυριακή, τότε τα μαθήματα τελειώνουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα. Παραδείγματος χάρη φέτος 15 Ιουνίου πέφτει Σάββατο, όποτε τα σχολεία για το καλοκαίρι θα κλείσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Κλειστά σχολεία για 2 μέρες σε όλη την Ελλάδα

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 λόγω των ευρωεκλογών 2024.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές που θα επηρεαστούν από το κλείσιμο των εκπαιδευτηρίων είναι αυτοί του Δημοτικού, καθώς είναι τα μόνα που θα παραμείνουν κλειστά. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα έχουν ήδη ολοκληρώσει τη χρονιά τους, μένοντας να αντιμετωπίσουν τις εξετάσεις, ενώ οι Πανελλήνιες 2024 θα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες δεν θα διεξαχθούν ούτε οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις ούτε οι Πανελλαδικές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ