ΑΕΚ: Πέταξε για το Ρίο και… το Διηπειρωτικό. pics


Η αποστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (12.02.2019) για τη Βραζιλία, εκεί όπου -σαν κάτοχος του Basketball Champions League- θα συμμετάσχει στο Final 4 του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA.

Η ομάδα της ΑΕΚ θα μεταβεί –μέσω Φρανκφούρτης- στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, εκεί όπου την Παρασκευή (22:00 ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει τη Σαν Λορέντζο στον δεύτερο ημιτελικό του Intercontinental Cup.

Σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της FIBA την προσεχή Κυριακή (17.02.2019 / 22:00) απέναντι στο νικητή του αγώνα μεταξύ της Φλαμένγκο και των Όστιν Σπερς.

Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους στις 11:00 (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης (13.02.2019). Στις 21:30, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Η αποστολή της Ένωσης συγκεντρώθηκε από νωρίς στο αεροδρόμιο. Στην Αθήνα έμειναν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Βασίλης Καββαδάς. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ αλλά και ο Ντράγκαν Σάκοτα θα κάνουν το ταξίδι για τη Βραζιλία την Τετάρτη.

ΦΩΤΟ Eurokinissi


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ