Πρίγκιπας Χάρι: Στο Λονδίνο για τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus – Δεν θα συναντήσει τον Κάρολο


Δόθηκε επίσημη απάντηση στο αν ο πρίγκιπας Χάρι κατά την παραμονή του στη Βρετανία θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι, με αφορμή την 10η επέτειο των αγώνων Invictus, με το βασικό ερώτημα να είναι ένα, εάν θα συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Φαίνεται λοιπόν, πως η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον Χάρι, ή μάλλον τον εκπρόσωπό του, που δήλωσε πως ο βασιλιάς έχει βαρύ πρόγραμμα και «δυστυχώς» πατέρας και γιος δεν θα καταφέρουν να συναντηθούν όσο ο Χάρι βρίσκεται στην Αγγλία, παρά τις εκτιμήσεις των βρετανικών μέσων ότι οι δυο τους θα βρεθούν.

«Σε απάντηση στις πολλές ερωτήσεις και τις συνεχείς εικασίες σχετικά με το αν ο Δούκας του Σάσεξ θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς δεν θα είναι δυνατό, λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει «Ο Δούκας κατανοεί το πρόγραμμα του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε μόνος στη Βρετανία, χωρίς τη Μέγκαν ή τα παιδιά τους, αφού η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ήταν προγραμματισμένο να τον συνοδεύσει, ωστόσο θα τον συναντήσει σε ταξίδι τους στη Νιγηρία, όπου η Μέγκαν τα ταξιδέψει μόνη της από τις ΗΠΑ. Ο Χάρι σύμφωνα με τη Daily Mail ήλπιζε να δει τον πατέρα του σε αυτό του το ταξίδι, καθώς οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί δια ζώσης από τον Φεβρουάριο που ο Χάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να συμπαρασταθεί στον Κάρολο μετά την διάγνωσή του με καρκίνο.

Σε ό,τι αφορά τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ούτε με αυτόν αναμένεται να συναντηθεί, αλλά ούτε με την Κέιτ Μίντλετον, με την οποία δεν έχει συναντηθεί από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι έχει καλέσει αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην λειτουργία που θα τελεστεί αύριο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, με αφορμή τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus, ωστόσο δεν αναμένεται να παρευρεθεί κάποιο μέλος του Παλατιού, σύμφωνα με την Page Six.

Ο βασιλιάς Κάρολος πάντως αναμένεται να είναι στο Λονδίνο αύριο, για την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή του με τον Ρίσι Σούνακ, ωστόσο μάλλον δεν προβλέπεται συνάντηση με τον Χάρι.

Εξάλλου ο Κάρολος νιώθει πληγωμένος από την συμπεριφορά του γιου του τα τελευταία χρόνια, όπως και ο Ουίλιαμ, ο οποίος αντιμετωπίζει πιο «σκληρά» την προδοσία του Χάρι και εκτιμάται ότι δύσκολα θα τον συγχωρήσει. Ο μονάρχης ωστόσο έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή για τον μικρό του γιο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ