Συνελήφθη επιχειρηματίας, πρώην «σκληρός» της νύχτας για ενδοοικογενειακή βία


Ο 46χρονος ήταν επιχειρηματίας της νύχτας και δεξί χέρι ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου που έχει δολοφονηθεί

Κακοποίηση επί σειρά ετών από τα χέρια επιχειρηματία της νύχτας καταγγέλλει ότι βίωνε η σύζυγός του.

Η γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα δέχθηκε μια ακόμα επίθεση από εκείνον. Ο κατηγορούμενος και πρώην έγκλειστος σε φυλακή της χώρας, την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε και κατά τους ισχυρισμούς της την έριξε στο πάτωμα και αποπειράθηκε να την πετάξει από τις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού. Επίσης, όπως υποστηρίζει η ίδια, είχε απειλήσει και τη θετή του κόρη.

Η γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση, περιπολικό έφτασε στο σπίτι της στη Νίκαια και τη μετέφερε με ασφάλεια στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής. Η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε safe house, την ώρα που οι αστυνομικοί ξεκινούσαν να αναζητούν τον δράστη.

Η γυναίκα ενώ ήταν με την κόρη της στο περιπολικό με τους αστυνομικούς να τις οδηγούν σε ασφαλή τοποθεσία, ζήτησε να κάνουν μια στάση στο σπίτι της για να πάρει ορισμένα φάρμακα. Συνοδεία αστυνομικών ανέβηκε στο διαμέρισμα και μόλις έβαλε το κλειδί στην πόρτα και την άνοιξε, αντίκρισε στο σαλόνι τον σύζυγό της σε κατάσταση μέθης.

Τρομαγμένη έκλεισε την πόρτα και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης είναι μέσα στο σπίτι. Εκείνοι απομάκρυναν τη γυναίκα, μπήκαν στο χώρο και ζήτησαν από τον άνδρα να φορέσει τα ρούχα του και να τους ακολουθήσει.

Εκείνος επιχείρησε να διαφύγει απο την πίσω αυλή του σπιτιού με τους αστυνομικούς τελικά να του περνούν χειροπέδες και τον κατηγορούμενο να τους απειλεί λέγοντάς τους: «Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ, έχω κάνει φυλακή, βάλτε με φυλακή, όταν βγω θα σας βρω και θα σας ξεκοιλιάσω εσάς και τις οικογένειές σας».

Μάλιστα για τη σύλληψή του χριεάστηκαν περαιτέρω ενισχύσεις ενώ οι αστυνομικοί του φόρεσαν και κράνος, καθώς χτυπούσε με μανία το κεφάλι του στο περιπολικό.

Το θύμα μόλις ενημέρωθηκε ότι ο σύζυγός της συνελήφθη ζήτησε από τους αστυνομικούς να επιστρέψει στο σπίτι της με το παιδί της όπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του κατηγορουμένου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ποιος είναι ο «νταής» επιχειρηματίας

Ο 46χρονος ήταν επιχειρηματίας της νύχτας και δεξί χέρι ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου που έχει δολοφονηθεί. Στο παρελθόν έχει προχωρήσει και σε συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά μέσα περιγράφοντας το «σκληρό» παρελθόν του. Σε μια μάλιστα από τις εμφανίσεις του διακρίνεται στο χέρι του ένα τατουάζ με το όνομα του θύματος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ