Ψάχνουν ακόμη τον χώρο για τη συγκέντρωση του Έντι Ράμα στην Αθήνα


Οι Αλβανοί διοργανωτές της μεγάλης εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει ο Έντι Ράμα για τους απόδημους που ζουν στην Ελλάδα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη συμφωνία για τον χώρο που θα τη φιλοξενήσει.

Σε κανονικό επικό δράμα έχει εξελιχθεί η επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα, σύμφωνα με τη στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας Τα Νέα.

Οι Αλβανοί διοργανωτές της μεγάλης εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει ο Έντι Ράμα για τους απόδημους που ζουν στην Ελλάδα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη συμφωνία για τον χώρο που θα τη φιλοξενήσει. Γεγονός που, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, έχει προκαλέσει έναν σχετικό εκνευρισμό και στον ίδιο τον Αλβανό πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τη στήλη της εφημερίδας Τα Νέα, ο Έντι Ράμα θα ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που θα γινόταν σε θέατρο στο Γαλάτσι. Όμως, ο ιδιώτης επιχειρηματίας που το διαχειρίζεται τη Μεγάλη Πέμπτη επικαλέστηκε κάποια τεχνικά προβλήματα για να μην προχωρήσει η παραχώρησή του.



Παρόλα αυτά, οι Αλβανοί διοργανωτές επιμένουν στο σενάριο του Γαλατσίου, που ήταν και ο πρώτος χώρος που ανακοινώθηκε για την πρεμιέρα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Έντι Ράμα. Καθώς μια αλλαγή χώρου θέλει νέες ανακοινώσεις, κινητοποιήσεις, προωθητικό υλικό κ.λπ, ενώ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρει κανείς σκηνή που μπορεί με ασφάλεια να φιλοξενήσει εκδήλωση τέτοιου μεγέθους, με ομιλίες και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κοινό έως και 5.000 θεατών.

Ως εναλλακτική παραμένει, αυτή τη στιγμή, το δημοτικό στάδιο στο Γαλάτσι, το οποίο θα μπορεί να τους παραχωρηθεί από τον δήμο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ