Αγγελόπουλοι: “Κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης” – Αιχμές για Γιαννακόπουλο

Με γραπτή τους δήλωση, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεκαθαρίζουν το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Πρίντεζη, κάνοντας λόγο για “κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές” και παράλληλα αφήνουν αιχμές προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (σ.σ. όσα δημοσιοποιήθηκαν, έγιναν από ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του).

“Ο Πριντεζης αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου” αναφέρουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, διαβεβαιώνοντας έτσι πως οι σχέσεις των δυο πλευρών δεν έχουν διαταραχθεί. “Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον” επισήμαναν.

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: Η «διαρροή», η… οικογένεια και η διάψευση Τολιόπουλου

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός άφησαν αιχμές κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφέροντας πως η δημοσίευση του περίφημου ηχητικού αποσπάσματος του Γιώργου Πρίντεζη έγινε από ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του. “Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι” σχολίασαν…Η δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

“Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων «φθηνών» μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here